- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
Aktív témák
-
coolcave
tag
Tudja a 100-at bőven úgy, hogy 119 a max. 1024-ben...
-
coolcave
tag
Megvan a moncsi, nem rossz, ezer évig állitgattam mire jó lett. Bár a videokártyám nem a legjobb, így nem tudom mire lenne képes egy élesebb képűvel. De egy apró konvergenciahibát leszámítva a jobb alsó sarokban szerintem perfekt monitor. Bár majd másik kártyával is tesztelem...
-
coolcave
tag
A garilevélen az van, hogy a Pixel multimédiától lett hozatva (nem pesti kiskerben rendeltem)
-
coolcave
tag
Ja és ha mindenképp PF775-öt akar, akkor a depo-n vannak cégek (7 is asszem) akik hirdetik.
-
coolcave
tag
Nah, ha valaki akkor én biztosan tudom mi a pálya ezekkel kapcsolatban :))
Már vagy hónapok óta ezen rágódtam én is...
Végül azt mondták, hogy a PF775 az kifutó darab. Ha tud szerezni ilyet vegyen nyugodtan, feltehetőleg olcsóbb. A P75f+ meg annyiban több, hogy van ultrabrite funkciója, ami egy gombnyomásra felnyomja a brightnesst és egy kicsit nagyobb felbontást bír. De ma vettem P75f+t, még ma vagy holnap írok tapasztalatokat... -
Hun'reeth
őstag
Egy barátom szeretne Viewsonic pf775-öt venni (egy korábbi topocban volt is róla szó) de sajna sehol sem lehet kapni. Legalább 3 helyen próbálta ahol azt hirdetik, hogy van, de telefonban már azt mondják ''már nem gyártják'' etc. Felmerült a P75f+ is bár én úgy tudom, a pf775 kicsit jobb. Mi a véleményetek? Ha tudtok valahol bp-n olyan helyet ahol tényleg van írjátok meg!
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Whisky topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged