- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
Megkaptam a 9600xt-t de nem olyan gyors mint ahogy azt hittem, egyáltalán nem gyorsabb mint az 5700u. A hiba abban volt hogy a 5700u csak 8x-es agp-t támogat
-
Plebi
senior tag
400w-os van neki
[Szerkesztve] -
Plebi
senior tag
Sziasztok! Jó reggelt!
A haverom gépében abit nf7s version 2 van nála nm volt a gef 5700u val baj. A 3dmark sem futott le hiba nélkül. Érdekes texruták menüben piros csíkok. Képet is tudok küldeni ha lehet. CS:source piros menü igen királyigy is megy csak nekem nem jön be a hupilila.
-
Plebi
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám. Most vettem egy inoo3d geforce 5700 ultra videokártyát de folyamatos gondjaim vannak vele. Játékok alatt egy idő után vagy rögtön a képen piros csikok vonalak jelennek meg esetleg olykor még ki is akad. Windowsba vissza tudok lépni és ott nincs ez. kiprobáltam a legújabb drivert de nem segített, volt windows reinstall az sem segített. Kiprobáltam egy radeon 9600xt azzal nem volt semmi gond de a geforce-val meg máshol semmi gond nem volt. Plz help!!!!!!
A konfigom ecs k7s5a, 2400+ xp(thorton), 512 ddr ram, 40 gigás vinyo, új codegen ház 300w, lg dvd író. Egyedi modding.
Ha tudtok légyszives segítsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ZOTAC Gaming GeForce RTX 5070 Ti SOLID OC
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest