- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
persze, csak a 10.04-től az ubuntu alapcsomag része is lesz. arra akartam ezzel utalni, hogy most az ubisok ezt a projektet tolják, mint videóvágót. egy előnye biztosan van a "k" betűvel kezdődőkhöz képest, hogy illeszkedik rendesen az asztali környezetbe, mert GTK+ alkalmazás.
-
floatr
veterán
Én régebben win alatt a pinacle studióval szarakodtam, ahhoz képest megváltás volt a kino. De ezt kizárólag a kamerás ügyre vonatkozik. Az általános dolgokra én a kdenlive-ot tartom a legjobbnak az általam ismertek közül, bár azt már sokat nem nyüstöltem az említett probléma után
-
floatr
veterán
Lives-t próbáltam nem állt össze a dolog a kezem alatt. A Blender nem kifejezetten vágószoftver. A Kino inkább való kameráról leszedett nyersanyag összállítására, mint általános vágásra. Az Avidemux elég fapad összetettebb dolgokra, inkább kisebb melóra, konvertálására alkalmas. A KDEnlive már elég jó, viszont amikor olyat akartam művelni vele, hogy lelassított vágásokat összeilleszteni áttűnéssel, akkor elhalálozott, hülyeséget csinált.
Szembeállítva az általam ismert windows-os dolgokkal nem olyan vészes a helyzet, merhát ott is elég sok nehezen kezelhető szoftver van, egyedül a vegas volt az, ami eddig minden amateur próbálgatásomat sikerrel segítette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Borderlands 2
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest