- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
coco2
őstag
Nyilván ha az ember copy-t használ, akkor elfogadja a meglévő kódolást.
Egyenlőre a lossless-t időbélyeg felderítésre tudtam használni, többre nem. Az ffmpeg-ben figyeltem meg egy glitch szerűséget. Ha az időbélyeg 0-val kezdődik, mint például 12 másodpercet úgy írom, hogy 00:12.000 és nem úgy, hogy 12.00, akkor eltéved az időzítés attól függően, hogy a kimenet .mp4 vagy .mkv lesz-e. Ez valami értelmezési hiba lehet, vagy nem tudom. Vágtam egy filmet, és máshol indult a vágás. Pislogtam, hogy az meg mi? A lossless-nek megvan ugyan az a hibája. Pont ugyan oda téved el a kijelölt tartalom kezdete a "normális" helyett. Szóval inkább ffmpeg-et használok vágásra.
Azt a problémát leszámítva igen, tisztán vág, de a fenti probléma miatt gyakorlatilag nem sokra megyek vele
Fizetős verziókat én sem kívánok használni. Akkor inkább 3 darabra vágok minden középső darabot, és a tiszta darabot másolhatom copy-val, a két kicsi meg kaphat újrakódolást. Elméletben működhet. A gyakorlatban meg még találnom kell rá valami módot, hogy lássam az adat frame típusokat minden egyes frame-re. Vélhetően ezek az ffmpeg gui wrapper-ek is olyasmi trükköket használnak.
Szóval tegyük fel van egy 2 órás film 30 fps-el. Az 216k frame. 216k-nyi text-et barkácsolnék belőle, ami I, P, B betűkből állna. Találkoztál valahol ahhoz való anyaggal?
-
coco2
őstag
Jó lenne egy olyan video vágó, ami jelzi nekem, hogy ami időbélyegél éppen vagyok, ott hogyan van I / B / P adat a környezetben.
Nem rossz dolog az újrakódolás sem, csak cudar sokáig tart. Mondjuk annál már csak az tart tovább, ha kísérleteznem kell minden 10-20 sec-es darabon, mennyit kell kivágjak, hogy "normális" legyen. Szóval alkalmasint hagynom az újrakódolást még mindig előbb vagyok kész.
Meg azt sem bánnám, ha valami kóder lenne annyira intelligens, hogy megmondhassam neki, egy középről kivágott anyagnak csak az elejét és a végét kell újrakódolnia. A belső adatokat, amiket I + környezete egyben tud másolni, azt elég lenne másolni. Az ffmpeg doksijában például nem találtam olyan kódert. Biztos van, csak én nem találtam meg. Használtam a libx264-et, de az mindent újrafésül.
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Béna vagyok video vágáshoz, kellene egy kicsike fejtágító, mit csinálok rosszul
Találtam egy app-ot ( LosslessCut-win-x64 ) - elvileg - tudok vele videót jelenetekre vagdosni. Ad rá támogatást jelenet határok mentén ugrálni (kiírja a jelenet határokhoz tartozó időbélyeget). Aztán visszalépek 1 frame-et a következő jelenet első frame-jéről, és azt hiszem én, hogy azzal van egy időbélyegem tisztán vágni ki egy jelenetet. De nem. Amikor összegyúrom a kivagdosott jeleneteket (ffmpeg), benne maradnak jelenet kezdő képek a kinyisszantott tartalomból, amik teleszemetelik digitális zajjal a képernyőt.
Mit szokás kezdeni azzal a problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( ol
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W