- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Végül beruháztam egy 2060 Superre, kíváncsi leszek, hogy a GT730-as után mit fog hozni, azzal kb 60 fps sebességgel ment a render, a 1660 Superrel azt hiszem valahol 140-160 körül.
Nagyjából 1 óra alatt van meg a FullHD 30 fps-es videó, aminek a bal sarkában van egy 840*480-as videó még.
Ha ezt le tudom felezni már boldogság van. -
Graphics
Jómunkásember
Én semmivel, megy fel Youtube-ra.
De várj, most az fps meg a Hz hogy jön össze?
Valamit félreértek
? Vagy mit kéne választani?
A vágóprogram a hardveres kódolást használná, de a jelenlegi 710-es gyenge, 1660-assal 2-3x volt gyorsabb a videók elkészítése.
Nem filmminőségben gondolkozok, itt csak oktatóanyag, amit egy 70mai A510-es dashcam készít.
Ha hülyeséget írtam-kérdeztem bocsi, csak valami "gyors" megoldást keresek a videók összevágására.
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
Inkább kérdezek mást..
Adott a két kamera képe.
Az egyik 60 fps a hátsó meg 25 fps...
Na most ha én ezt összevágom vajon lesz csúszás?
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Videóvágáshoz kéne nekem egy videókártya.Jelenlegi konfig
Processzor AMD Ryzen 7 3700X 8-Core Processor 3.60 GHz
Memória mérete 32,0 GB
1TB-os 980 Pro SSD Samsung.Volt benne egy GTX1660 de azt továbbajándékoztam, most egy GT710 ad képet, de ez tetűlassú.
Videókat általában 1080p 60 fps-ben dashcamről hozom ,ezekből kéne összelegózni.
Hátsó kamera képe HD-ben kerül rá. Oktatási anyagokhoz lesz.
1660 Supernél mindenképp erősebb kártya kéne, olyan 100 ezer forintig gondolkoztam.
Vágást VSDC-vel csinálom ( megvett, hivatalos verzió.
H.264 vagy H.265, ami kisebb fájlméretet eredményezne. -
Graphics
Jómunkásember
Na jelen, most már kicsivel tempósabb a történet.
Leírom milyen beállításokkal megy a program, de lehet persze ez kevés lesz
Nvidia Normal Quality - MP4-be menti, HD felbontással.
Ezzel a beállítással 145 fps körül pörög, a VGA-t pedig 30% körül hajtja ki.
Van egy High profil, azon is a tempó hasonló, ott a magasabb minőség miatt a fájlméret nagyobb, de ott is 145 fps.A forrásfájl MKV vagy MOV szokott lenni, és kb 50 perces 3GB körüli mérettel, ebből kerül kettő kamera nézete egy videóba, és utána indítom a konvertálás(renderelést)
Kb 10 perc alatt végez a rendereléssel, ami már nekem érzetre jobbnak mondható az eddigiekhez képest.
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Videókonvertálás témában kérnék segítséget.
Adott egy viszonylag erős konfig, eddig a VSDC-t használtam, Ryzen 5 3600-ról és Quadro K4000-ről fejlesztettem egy kicsit -># Ryzen 7 3700X és GTX1660 Super.
Érdemi növekedést viszont nem tapasztaltam a videó exportálása során.
Igazából csak HD-ben kellene és kép a képben, tehát egy dashcam első és hátsó képét rakom össze egy fájlba ( főkamera képe és a hátsó kamera jobb sarokban kisebb méretben)
Youtube-ra megy ebben a felbontásban, nagy igények nincsenek, viszont nem igazán pörgeti ki a hardvert se a VSDC se a Shotcut program.
A cél a konvertálás idejének csökkentése.
Előre is köszönöm az iránymutatást
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Van olyan program, ami gyorsan tud picture-in-picture videót készíteni?
Autós menetrögzítő kamera két képét kellene egy anyagra tenni.
Hogy pl. a bal sarokban látszódjon kis méretben a beltér videóanyaga, szimultán a főkamera anyagával.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( ol