- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
válasz
TazLeacher #803 üzenetére
Szia jer1cho !
Csináltam egy próbát AVS szerkesztővel, a megadott linkről letölthető. Itt teljesen manuálisan kell beállítni a kockákat és beírni a számokat. A kockába ezzel a progival nem lehet a számokat betenni csak mellé, de pl. az elistvan által javasolt Corel Videostudioban, vagy az általam írt Ulead Vid.stud 11 plus progiban ez is megvalósítható. Természetesen mindegyikben manuálisan kell a dolgokat beállítni.
Megvan az Adobe After Effect is, de az bonyolult.https://www.sendspace.com/file/aho3no
Üdv. Pibácsi
-
elistvan
őstag
válasz
TazLeacher #799 üzenetére
Ezt szerintem Corel Videostudioban vagy Vegasban meg lehet csinálni. Szerintem 2 sáv van egy maga a játék a kép felső kétharmada alul pedig egy fekete sáv. Az alsó fekete sávra vannak téve a pontok. De ezt n e számolja ki semmilyen program miután a játékot felvette a sáv utána szerkesztette rá ő mindig az adott állásnál megváltoztatta a számot illetve tett rá egy áttünést.
-
pibácsi
senior tag
válasz
TazLeacher #799 üzenetére
Látom, letöltöttem. Én nem ilyenre gondoltam. Amit javasoltam, az nem számol automatikusan, azt mindíg oda kell írni a megfelelő képhez. Hát elnézést.
Üdv. Pibácsi
-
pibácsi
senior tag
válasz
TazLeacher #797 üzenetére
Szia jer1cho!
A belinkelt oldal nem olvasható, így a példát nem tudom megnézni. Több videó szerkesztő is van, amivel megoldható, de kellene tudni, milyen videóról van szó: mpg, mp4, wmv, miniDV stb. és hogy progresszív, vagy váltottsoros, mert nem mindegyik szerkesztő tudja mind a kettőt. Alapból az idővonalra feltett videóhoz kellene egy Overlay képet betenni - vagy egy szines kockát - ami végigfuthat az egész videón, de lehet képenként is esetleg más-más színnel, majd e mellé a felíratozóval mindíg rendelni egy számot, amit szeretnél. Leírva bonyolultnak látszik, de nem az. Olyan szerkesztő kell, amiben van overlay lehetőség pl. Ulead Video Stud 11Plus, Akár a szines kockába is teheted a számokat. De lehet mini képeket is betenni.
Vagy az AVS Video Editor, stb. Vannak ennél körülményesebbek is (Adobe Premier, Edius, TMPGEnc) de ezek itt jól használhatók. Nem tudom, hogy ilyenre gondoltál?Üdv. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest