- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony bemutatta eddigi legjobb zajszűrős fülhallgatóját, itt a WF-1000XM6
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Magisk
Aktív témák
-
yippee
csendes tag
tud vki megoldást az eredeti problémára?
-
yippee
csendes tag
?
-
yippee
csendes tag
?
-
zsifamo
csendes tag
Új belépő vagyok, sziasztok!
Segítségek kérnék - abszolút kezdő szinten - miniDV-ről CD-re íráshoz. Van egy vegas4 a gépemen, de nem tudom kezelni. Van ehhez magyar nyelvű használati leírás?
zsifamo -
yippee
csendes tag
azért, mert minden ötödik frame ugyanaz mint a hatodik, azaz kétszer jeleníti meg ugyanazt a képet, ettől a film idegesítően akadozik. vszínű szarul kódolták. mind1 milyen megoldást találok, de valami kéne rá.
-
yippee
csendes tag
?
-
yippee
csendes tag
de nekem pont minden hatodik nem kéne!
-
yippee
csendes tag
hi
volna egy olyan problémám, hogy van egy filmem. szeretném kivágni minden hatodik framet, hogyan lehet ezt megcsinálni. én VirtualDubot ill. NanDubot használok, de ha van vmi jobb program, az is jó lenne. előre is köszönöm.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest