Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- A Find X8S vékony káváit mutogatja az egyik Oppo-vezér
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
enginev3.0 #27 üzenetére
Arra ott a gsmarena es a notebookcheck. Én azt szeretem az MA-ban, hogy kimennek és lőnek pár képet. Mint az emberek 95%-a.
Nincs előre beállított setup, csak a természetesség, a hétköznapiság.
Vagy kombinálják a kettőt. De én pl már régen nem nézem meg a képeket az említett két portálon. Max a NC-en akkor, ha van csak úgy kézből lőtt kép is. -
ROBOTER
addikt
válasz
enginev3.0 #27 üzenetére
Én ezt már beírtam vagy 10x az utóbbi 5 évben a tesztek alá, szerintem még privátot is írtam cikkírónak. Teljesen következetlen az értékelés.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Február 26-ra ütemezte a márka a kínai premiert, március első pár napjában az MWC-n lehet a globális.
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest