- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
rukh
senior tag
Hi!
Kösz a jó tanácsokat, végül a probléma másként oldódott meg: az NVidia 77.72 illesztőprogram helyett a kártyához kapott régebbi, 61.76-ost visszatelepítve megszűnt a probléma.
Kösz mindenkinek a segítséget! -
mr_ricsi
veterán
'' állítgattam a tűzfalat is meg a bsplayert is,de úgy láccik nem eléggé; otthon kipróbálom majd amit írtál.''
Ha XP-s tűzfalad van, akkor hiába, mert a kifelé irányuló forgalmat nem tudod állítani.
''hmm, a lejáccási liostára nem is gondoltam''
korábban a 0.8akárhányast használtam, és annál egy idő múlva akkorára hízott a lista(ugyanis letiltottam a netről, és nem tudta elküldeni), hogy a progi lefagyott miatta.
Az 1.xx-esnél nem vettem észre ilyet.
De arra gondoltál már, hogy egy olyan ''free'' proginál, amit nem csak a fejlesztő honlapjáról lehet letölteni, hogyan tudhatják, hogy 23millió gépen használják? (Mert ez az adat fenn van a honlapjukon.)
[Szerkesztve] -
mr_ricsi
veterán
A directshow-s kodekeknél van gond a gépedben.
Ne használj semmiféle kodekpackot, hanem az ffdshowt telepítsd.
Bővebben: link
És ehhez egyesével telepítsd azokat a kodekeket, amelyekre rögzítéshez is szükséged van. Lejátszáshoz elég az ffdshow. -
mr_ricsi
veterán
''a tűzfal a gond,vagy a a bsplayer.sztem mindkettő.''
A BSplayer alapértelmezés szerint rendszeresen megy a netre apucinak jelenteni a lejátszási listádat.
Ha van normális tűzfalad, amivel a kifelé írányuló forgalmat is lehet rendszabályozni, csak rakd tiltólistára a BS-t és a továbbiakban hibátlanul működik. -
-
Jégkokó
veterán
Én a k lite kodec packot használom, és a legjobb amivel eddig találkoztam semmi felesleges hülyeség nincsen benne ,nem ugy mint a ace mega codec ben.
-
joey7
őstag
nekem meg a bsplayernél azt írja ki a tűzfalam,h behatolási kísérlet meggátolva aztán bezárja a progit!
most a tűzfal a gond,vagy a a bsplayer.sztem mindkettő.
-
_Petya_
őstag
Igaza van a kollégának, mplayer-t használj, van windows-os portolása is. Vagy ha mindenáron ragaszkodsz a Media Player-hez, akkor használj ffdshow-t (codec csomag)
Petya -
The DJ
addikt
válasz
Speeedfire #5 üzenetére
Jaja, nyomsz egy uninstallt, le is szed valamit, de a nagyrésze fennmarad, ami véglegesen elcseszi a továbbiakban a rendszered, hiába akarsz felrakni más kodeket, akkor nem fogja megengedni és mindennnel össze is akad...
Ez most nem az én kötözködésem, hanem ez tény.
Az Ace Mega Codec Pack tartalma több száz hackelt (!!), magyarul feltört kodek, ami nem is egészen legális.
Az meg teljesen mindegy, hogy milyen verziót raksz fel a full vagy a minimal installt.
Egyszerűen nem kell ennyi sz*rság a gépre.
Minek?
Divx, Xvid meg még egy pár nálkülözhetetlen kodek filmekhez.
A Gordianban pedig pont ez van.
Ennyi, ez csak az én véleményem, vagyis tapasztalatom, mert kezdő userként én is ezzel kezdtem.
El is cseszte a gépem rendesen úgyhogy használd nyugodtan, de előbb-utóbb rájössz majd, hogy mi vele a gáz!
Amúgy meg písz!
Ja és ne offoljuk szét a topikot, mindenki azt használ amit akar és kész itt a pont
[Szerkesztve] -
Speeedfire
félisten
-
The DJ
addikt
válasz
Speeedfire #3 üzenetére
Az Ace Mega Codec Packot felejtsd el!
Úgy elcseszi a rendszered, hogy hiába törlöd le, onnantól már csak egy formázás segít.
Felrak vagy 30 mega szemetet amit az életben nem fogsz használni és mindennel összeakad, hogy a játékokat már meg sem említsük.
Ha kodek pakk, akkor csakis Gordian Knot.
Az alapokat teszi fel, ami minden filmhez kell és akkor se ilyen heckelt verziókat, hanem a normál friss kodekeket.
És nem 40 meg 50 mega a telepítője, hanem 5 -
rukh
senior tag
Hi!
Problémám van a videók lejátszásával: ha a MediaPlayer-rel, vagy BSPlayerrel játszok le videókat (mpeg, avi), akkor a kép olyan, mintha alul lenne exponálva: fehéres, fakó, zajos, nincsen normális szín. Ha ugyan azokat a videókat pl. VirtualDub-bal játszom le, minden OK. A DVD-k lejátszása is jó (WinDVD6). A konfig: Asus MB, PIV 2,8 GHz, 1 GB RAM, XP Prof+SP2+frissítések, MediaPlayer 10, Inno 6800 GT video, LG 1830B monitor, legújabb ffdshow kodek csomag.
Nem tudom, mi lehet a gond, talán valamilyen XP beállítás? Ha valaki tud, pls. segítsen!
Előre is kösz, üdv: Rukh
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest