- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
Speeedfire #5 üzenetére
Jaja, nyomsz egy uninstallt, le is szed valamit, de a nagyrésze fennmarad, ami véglegesen elcseszi a továbbiakban a rendszered, hiába akarsz felrakni más kodeket, akkor nem fogja megengedni és mindennnel össze is akad...
Ez most nem az én kötözködésem, hanem ez tény.
Az Ace Mega Codec Pack tartalma több száz hackelt (!!), magyarul feltört kodek, ami nem is egészen legális.
Az meg teljesen mindegy, hogy milyen verziót raksz fel a full vagy a minimal installt.
Egyszerűen nem kell ennyi sz*rság a gépre.
Minek?
Divx, Xvid meg még egy pár nálkülözhetetlen kodek filmekhez.
A Gordianban pedig pont ez van.
Ennyi, ez csak az én véleményem, vagyis tapasztalatom, mert kezdő userként én is ezzel kezdtem.
El is cseszte a gépem rendesen úgyhogy használd nyugodtan, de előbb-utóbb rájössz majd, hogy mi vele a gáz!
Amúgy meg písz!
Ja és ne offoljuk szét a topikot, mindenki azt használ amit akar és kész itt a pont
[Szerkesztve] -
The DJ
addikt
válasz
Speeedfire #3 üzenetére
Az Ace Mega Codec Packot felejtsd el!
Úgy elcseszi a rendszered, hogy hiába törlöd le, onnantól már csak egy formázás segít.
Felrak vagy 30 mega szemetet amit az életben nem fogsz használni és mindennel összeakad, hogy a játékokat már meg sem említsük.
Ha kodek pakk, akkor csakis Gordian Knot.
Az alapokat teszi fel, ami minden filmhez kell és akkor se ilyen heckelt verziókat, hanem a normál friss kodekeket.
És nem 40 meg 50 mega a telepítője, hanem 5
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest