- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
'' állítgattam a tűzfalat is meg a bsplayert is,de úgy láccik nem eléggé; otthon kipróbálom majd amit írtál.''
Ha XP-s tűzfalad van, akkor hiába, mert a kifelé irányuló forgalmat nem tudod állítani.
''hmm, a lejáccási liostára nem is gondoltam''
korábban a 0.8akárhányast használtam, és annál egy idő múlva akkorára hízott a lista(ugyanis letiltottam a netről, és nem tudta elküldeni), hogy a progi lefagyott miatta.
Az 1.xx-esnél nem vettem észre ilyet.
De arra gondoltál már, hogy egy olyan ''free'' proginál, amit nem csak a fejlesztő honlapjáról lehet letölteni, hogyan tudhatják, hogy 23millió gépen használják? (Mert ez az adat fenn van a honlapjukon.)
[Szerkesztve] -
mr_ricsi
veterán
''a tűzfal a gond,vagy a a bsplayer.sztem mindkettő.''
A BSplayer alapértelmezés szerint rendszeresen megy a netre apucinak jelenteni a lejátszási listádat.
Ha van normális tűzfalad, amivel a kifelé írányuló forgalmat is lehet rendszabályozni, csak rakd tiltólistára a BS-t és a továbbiakban hibátlanul működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest