- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
Aktív témák
-
Remus
tag
up
-
Remus
tag
látom kemény dió lesz ez
-
Remus
tag
up
-
Remus
tag
upsz
-
Remus
tag
up
-
Remus
tag
igen én is elgondolkodtam de ez nem xt csak pro
és a 6600 húzva azért jobb egy fokkal.
max 5K-t tudok rádobni a karimra de jöhet másmilyen kari is a 6600-on kivül. Fölös lett számomra a csöndes kari és inkább kicsit a teljesitményre megyek.
mivel tudott többet???
[Szerkesztve] -
***HG***
aktív tag
Biztos vagy a cserében?
Csak azért kérdezem, mert nekem mindkét fajta kártyám volt már, de nekem a 9600Pro-m többet tudott, mint a 6600.
[Szerkesztve] -
Remus
tag
up
-
Remus
tag
lényegében külön is eladó lenne de jobb örülnék egy cserének.
-
Remus
tag
Lenne egy Ati radeon 9600pro ultimate edition kártyám amit geforce 6600 -ra cserélnék(sima, NEM gt verzió).
A karim dobozos gari sajna nincs csak amit én adok.Ha valaki nem ismerné a karit gyárilag heatpipe van rajta, szóval ennél hallkabb nehezen lehet egy kari
Más kari is jöhet végül de sokat nemtudok rádobni. Ajánlatokat kérek és majd megalkoszunk
Aktív témák
- ASUS GeForce RTX 3060 12GB OC Edition
- Dell ReadyRails 2U PowerEdge R520 & R720 Szerverhez
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató! Fekete, Fehér!
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémium Ultrabook Laptop 14" -40% Ultra 7-155H 16/1TB FHD+ OLED
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest