- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cocka
veterán
Másik gépen nekem is Win7 32 bit van és azon lepődtem meg, hogy nem indul az ffmpeg legutóbbi stabil verziója. Ezek szerint akkor a youtube-dl se megy vagy csak ez a GUI-s verzió nem megy?
3 okból nem tudok rá 64 bites rendszert tenni: 1. nem én használom a gépet, 2. adatmentés után telepíthetnék mindent újra plusz amúgy se tudom, az illetőnek mi kéne, 3. csak 4 giga ram van a gépben. 16-ig lehetne bővíteni, de mi értelme lenne a bővítésnek, ha maradna a 32 bites rendszer? Úgyhogy ezért van azon 32 bites.
Mondjuk a 32 bites rendszereknél is volt anno egy pálfordulás, amikor elkezdték a 32 bites programkódokat a .NET újabb verzióival fordítani, amihez már nem volt XP-s runtime environment támogatás és akkor ott vagy meglőve, hogy bár 32 bites a program, de min. win 7 kell hozzá. Nice. Na következő lépcső az lesz, amikor végleg eltüntetik a 32 bites verziókat. Azért is szívás ezeknél maradni, mert csomó program már csak 64 bites rendszerrel kompatibilis.
-
Mate122
lelkes újonc
Szia, RTL Most oldalról csak olyan műsort tudsz letölteni ami 2020-03-01 előtt töltöttek fel, mert a későbbi videók DRM védettek. Médiaklikk oldalról én mediaklikk downloader-el szoktam letölteni.
Itt van két leírás a programok telepítéséről és használatukról:
RTL Most downloader: https://videoletoltes.boards.net/thread/3/rtl-most
Mediaklikk downloader: https://videoletoltes.boards.net/thread/4/diaklikk -
cocka
veterán
(Csak fel kell öltözni, a levegő meg ingyen van!)
Aha persze. De a ruha nincs! LOL
Ezt a füstös, büdös szart szívja, akinek két anyja van. Pedig nem vidéki faluban lakok meg nem is Budapesten, hanem megyeszékhelyen. De ha nincs szél, ebből a szarból vétek levegőt venni. Néha még az is előfordul, hogy a büdös füstös fost fújja a szél. És nem, nem a kocsik miatt szar a levegő, hanem a fűtési szezon miatt. Ilyen füst, amolyan füst, sok kicsi undorító szennyezőanyag plusz összeadódik a szag és még gyalogolni is kimerítő benne, nemhogy futni!Fogyókúra szempontjából:
Köszönöm nem kérek a fogyókúrából, ha 15 kgt híznék akkor lennék éppen ideális, tehát hagyjuk már ezt a baromságot, hogy mindenki fogyni akar.
- szénhidrátok elhagyása (3 nagy ellenség: fehér liszt, cukor, keményítő)
(A legnagyobb ellenség a CUKOR, mert ez felel közvetlenül a zsírraktározásért!)Ugye az megvan, hogy az agysejteid működéséhez és az energiatermelő folyamatokhoz CUKORRA van szükség! Tehát a cukor elhagyása gyakorlatilag öngyilkosság, mert kiéhezteted a sejteket. Ha elhagyod a cukrot, nem írtad milyen cukor nyilván szőlőcukor vagy gyümölcscukor, de a répacukrot is egyszerűbb cukrokra bontja a szervezet, annak súlyos következményei lehetnek.
Ha egy cukorbetegnek leesik a vércukorszintje, az első ami életmentő lehet az pont a cukor.anyagcsere pörgető:
Kösz, éppen a lassításán fáradozok.
Eredmény: 2 hónap alatt akár 15 kiló (ha következetesek vagyunk)
Meg egy jól szétcseszett láb, főleg ha már eleve nem is volt egészséges és mondjuk deformálódott.
-
cocka
veterán
Az, hogy gagyi gép nem szokta bírni ezt a BLOB típusú adatfolyam letöltést. Anno én is osztottam meg dolgokat a megán, de leszoktam róla a BLOB miatt.
Na most ha kevés a ramod, az az első probléma. Ha ez még gagyi procival is társul, akkor kész, meghal a géped a megától, hiába jó mondjuk a neted és van gigabites letöltésed.
-
cocka
veterán
-
troller
senior tag
Furafox
alatt a Video Download Helper a nyerő.
-
troller
senior tag
Chrome alatt a Flash Video Downloader kiegészítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest