- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
Chamea2 #4402 üzenetére
Szerintem politikai nyomás van a nava.hu-n, félnek attól, hogy az archívumok segítségével olyasmiket dörgölnek a politikusok orra alá, amiket már mindenki (a választók és a politikusok is) elfelejtettek. Én speciel pont ilyen videók készítésére használnám elsősorban a nava.hu-ról letöltött régi híradókat, és megoldom ígyis-úgyis (ha máshogy nem, screen capture-rel), csak azt nem értem, hogy legalább a közpénzből működő állami TV közpénzből készülő anyagai miért nem letölthetőek, ha már mi fizetjük.
-
-
cocka
veterán
válasz
Chamea2 #4361 üzenetére
Erősen kétlem, hogy a színészet olyan baromi jövedelmező. Aki nem szerepelt filmekben vagy nem népszerűsítette magát valamelyik tévécsatornán, az szerintem elég szar fizetést kap. Nyilván ők nem a pénzért csinálják, de ha erre tették fel az életüket talán pénzt is szeretnének belőle látni.
-
cocka
veterán
válasz
Chamea2 #4352 üzenetére
Szerintem keresd meg a szereplőket Hernádit vagy Gálvölgyit és mondd el nekik, hogy mennyire qrva fontos neked ez, hogy a Pasik meglegyen, aztán kérd el tőlük. Hátha szerencséd lesz. Ennyi. Vagy legalább elirányítanak ahhoz az emberhez, aki érdemben tud segíteni.
Csak unalmas már itt ez az állandó pasikozás meg flipperezés. Te nem unod még?!
-
nfsu17
veterán
válasz
Chamea2 #4319 üzenetére
ne vegyél mérget arra, amit a műsorújságok írnak, hogy mit fognak leadni.
poénból felvettem a hajnali részt.
minden műsorújság a 25. résznek írja: a szerencse fia.
wikipedia szerint tényleg ez a címe.
erre mit adtak le?
a fogyókúra.
wiki szerint 40. rész.
na erről ennyit, hogy te azt hiszed, hogy az lesz, aztán mégsem.
ezt már több sorozatnál is eljátszották, hogy mást adtak le, mint ami ki volt írva. -
cocka
veterán
válasz
Chamea2 #4314 üzenetére
Szerintem azért, mert a bűnösség véleleme sokkal egyszerűbb. Meg azért, mert jó magyar szokás szerint a jobb kéz nem tudja, mit csinál a bal és fordítva. Tehát lehet, hogy aki a korlátozás technikai részéért felügyel, annak fogalma sincs arról, hogy mit korlátoz le vagy aki a tartalmat feltölti, annak fogalma sincs arról, hogy az adott tartalom le lesz-e korlátozva, vagy a "szerző" akinek fogalma nincs arról, hogy a feltöltött tartalmára milyen sors vár.
És mivel az egész folyamatot emiatt senki nem látja át, lehet "labdázni" az esetleges panaszossal meg hárítgatni a felelősséget, meg hivatkozni gumijogszabályokra, mondván törvények és rendeletek szerint jártunk el, ja hogy a jogalkotónak is át kéne gondolnia a dolgokat, hát az már más kérdés. Többek közt erre kapnák elvileg a milliós fizetésüket.
-
1esély
lelkes újonc
válasz
Chamea2 #4319 üzenetére
Mondok egy példát arra ,hogy ezek a szolgáltatások miért vannak kódolva.
pl:A nava kódolása a jogdíjak miatt is történt.(+ törvény kötelezi őket erre)
azaz minden egyes megnézett videó után az abban szereplő művészeknek ki kellene fizetni a megfelelő jogdíjat.
ez kb 10000 ft/perc .(ugyanúgy ahogy a rádióban a zeneszámoknál szokás)
ezért is nem lehet ezeket szabadon nézegetni. -
gojko.m
senior tag
válasz
Chamea2 #4317 üzenetére
Látom, nagyon fel vagy háborodva emiatt a szutyok sorozat miatt. Habár, nem tudom mit lehet enni ezen a három vén idióta főszereplőn.
Mindegy is... a te dolgod.
Egyébként én sem értek egyet ezekkel a korlátozásokkal. Ha nem így lenne, akkor nem is keresném az alternatív megoldásokat. Viszont érdemes tisztában lenni vele, hogy egy kereskedelmi TV csatorna nem a te érdekeidet fogja elsősorban szem előtt tartani. Csak azért szakítja meg a reklámfolyamát - valami szórakoztatónak nevezett - műsorral, mert így valószínűbb, hogy néha reklámidőben is ott maradsz a tv előtt. A webre is azért rak fel ilyen tartalmat, hogy gyakrabban kattingass az oldalán. Mert ott meg azért fizetnek a szponzorok (még lehet, hogy a Pasikat is folytatják, ha őrült tempóba mindenki oda kattingat majd
).
Mondjuk a NAVA más tészta. Nem is igazán értem miért védi ennyire a tartalmát. Ha csak azért nem, mert ők meg eladják a videóik használati jogát ezeknek a kereskedelmi tévéknek.
-
lj510126
tag
válasz
Chamea2 #2361 üzenetére
Köszönöm, de ez a ffmpeg egy eléggé furcsa szoftvernek tűnik.
Letöltöttem a honlapjukról egy zip file-t, amelynek kicsomagolása után egy halom furcsa nevű könyvtár jött létre, de egyikben sem volt található egyetlen "install" jellegű, vagy "exe" kiterjesztésű file sem, amellyel fel lehetne telepíteni, vagy el lehetne indítani a programot.Egyáltalán hogyan lehet feltelepíteni, elindítani, használni ezt a programot?
-
cocka
veterán
válasz
Chamea2 #2242 üzenetére
Tudom, de ennyi erővel a getflvével is fel tudom venni. Az a 100 k pontosan azt jelenti, mintha lejátszanád a videot. Gondolom a letöltés ideje is kb. megegyezik a video hosszával.
Egyébként megnéztem a Jaksta meg a GetFLV árát. Agyrém. Gondoltam most arra lehetne játszani, hogy fontban fizetem ki, mivel ugye gyengül, mint az állat, de még így is borzasztó sok. Magyar HUF-ra átszámolva a Jaksta kb. 14k, a GetFLV pedig 20k.
Ezek az árak kicsit magasak ahhoz képest, hogy pl. egyik sem tudja az atv videoit letölteni rendesen. A felvétel opció viszont működik. Ugyanez van a videotorium videoival is. Bár ott valamit tuti mókoltak, mert most már nincs az hogy amikor resume-ol a progi, akkor újra letölti azt a kb. keyframe-nyi videoszakaszt, amit már egyszer letöltött, hanem csak ugrik kb. egy keyframe-nyit a kép. Azaz nem ugrik, hanem belesiet. Mindemellett szinkronban marad a hanggal, csak ezek az idegesítő belesietések elég hülyén néznek ki.
Szal. így kb. link elfogásra jók a demo verziók is. Pl. smooth streamingből is találtam olyat, aminek elrejtették a manifest fájlját így a Jaksta pl. csak a chunklistes biszbaszokat találja meg és a video előrehaladtával a program újabb és újabb letöltést indít. Azaz egyértelmű, hogy nem támogatja teljeskörűen a smooth streaming videokat. A GetFLV-ről nem is beszélve, az egyáltalán nem támogatja.
Szóval ha kapsz egy ígéretet, hogy kb. egy Deák Feriért kapsz olyan programot, ami "szinte majdnem minden" honlapról letölti a videokat, akkor kvázi csalódni fogsz.
-
cocka
veterán
válasz
Chamea2 #2212 üzenetére
Amúgy elég durva a téma, amiről szó van. Na mindegy. Régebben sokat jártam arrafelé, nem tudtam, hogy az egy laktanya, de az tuti, hogy elég leharcolt volt az épület. Most nem tudom mi van, nem vagyok Pesten.
Egyébként meg te voltál itt a navák, pasik és egyéb észosztások ásza, hogyhogy egy ilyen egyszerű problémát nem sikerült leküzdeni?
-
cocka
veterán
-
tahepa
senior tag
válasz
Chamea2 #1880 üzenetére
Jaja...én inkább Openvpn ( 1,40 font/30 nap) indít videó megkeres majd egy laza kattintás az IDM gombocskára ott is az összes letöltés és pont.
Tetszik amit írsz de hangyafasznyit se értek hozzá...inkább csak használom a programokat nem akarom megérteni azokat...nem vagyok IT szaki.. -
cocka
veterán
válasz
Chamea2 #1857 üzenetére
De azt írtad, hogy letölthető csak macerás. Most megint nekiálltál kislitániát írni arról, hogy miért is nem lehet letölteni. Legalább magadnak ne mondj már ellent!
Ha már ennyit pofázol a témáról, akkor legalább te töltenéd le, ahogy tudod, aztán valahogy csak meg lehetne osztani. Legalább egyszer. Ha már baszol segíteni, csak pampogsz.
-
cocka
veterán
válasz
Chamea2 #1855 üzenetére
Én elkezdtem húzni, de
És ezt ki hiszi el? Összevissza pofázol! Először az a szöveg, hogy nem szoktam ilyenekkel foglalkozni, meg hogy csak az egyesült királyságban játszható le, egyébként már régen le tudtam volna kapni. azaz elismerted, hogy nem tudod letölteni, aztán közlöd, hogy elkezdted letölteni?!
Most akkor mi van? Csak egy letöltéskezdeményed van vagy el sem kezdte a letöltést? Egyáltalán milyen program az, ami letölti, mert én próbáltam az iplayer saját progijával is, hiszen voltak olyan kedvesek és mellékelték a videok alá a Download linket, csak éppen amikor megnyitom lejátszásra a cuccot, a program valami ismeretlen hibát dob. Azaz már majdnem ott voltam én is a letöltés kapujában, de visszadobta. Más progik meg 403-aznak!
az URL-ed sem jó
Melyik? Mert küldtem egy párat.
meg lehet oldani, csak egy kicsit húzós.
Na mesélj, hogyan?! De itt is két eset lehetséges:
1. Ez megint kamu és úgy is keresni fogsz valami kifogást, ami biztosítja neked, hogy ne kelljen leírni.
2. Nem kamu, de akkor meg nem tudom miért nem vagy hajlandó leírni. Több ezer karakter írható egy hsz.-be, simán elfér ide bármi. Vagy ha mégse, dobj össze egy leírást róla.
-
cocka
veterán
válasz
Chamea2 #1852 üzenetére
Gondolom nem kell különösebben taglalni, hogy a letöltés sikeréhez elsősorban tudni kell lejátszani az adott anyagot, utána jöhet a mindenféle trükközés a letöltésnél.
Ha nem szoktál vele foglalkozni, akkor miért kell örökké úgy viselkedni, mintha te mindent tudnál a témáról, teletűzdeled a hsz.-eid pár hangzatosnak tűnő szóval és máris szakértő látszatát kelted, majd amikor jön a konkrét kérés, kihátrálsz. Gyönyörű.
Szerintem jogos feltételezés lózungjaidat olvasván arra gondolni, hogy te lényegében értesz hozzá, azaz nemcsak pofázni tudsz róla vagy ha mégis, akkor bocsásd előre, hogy egyébként szakmai analfabéta és akkor nincs probléma.
-
cocka
veterán
válasz
Chamea2 #1834 üzenetére
Tudom marha megerőltető kérés, de írjál már légy oly szíves KONKRÉTUMOKAT IS!
De tudod mit? Írok egy videolinket példának.
http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b072w2m1/homes-under-the-hammer-series-19-episode-73
Ugye ez volt a cucc.
http://vod-hds-uk-live.bbcfmt.vo.llnwd.net/usp/auth/vod/piff_abr_full_hd/0ad190-b072w2lw/vf_b072w2lw_164cee3b-f658-4939-aca3-479c51b2bf26.ism/vf_b072w2lw_164cee3b-f658-4939-aca3-479c51b2bf26-audio_1=96000-video=437000-Seg1-Frag78
Ilyesmiket találtam. De az ism Manifestre átírva nem hajlandó töltődni.
Meg f4mek vannak pl.
http://vod-hds-uk-live.bbcfmt.vo.llnwd.net/usp/auth/vod/piff_abr_full_hd/4adce7-b073gqh1/vf_b073gqh1_9e2574a3-28f6-4931-9a14-04c3217afefc.ism/pc_hd_abr_v2_hds_master.f4m?s=1458309598&e=1458352798&h=8e1183d4c67f56fe9239a2eed107d5be
Mondjuk fura, mert nem lehet kisakkozni, hogy ez most akkor ismv vagy f4m.
És itt van neked egy ilyen f4m fájl letöltve is:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<manifest
xmlns="http://ns.adobe.com/f4m/4.0">
<id>vf_b073gqh1_9e2574a3-28f6-4931-9a14-04c3217afefc</id>
<startTime>2006-07-24T07:15:00+01:00</startTime>
<duration>3528</duration>
<mimeType>video/mp4</mimeType>
<streamType>recorded</streamType>
<deliveryType>streaming</deliveryType>
<!-- -audio_1=96000-video=281000, -audio_1=96000-video=437000, -audio_1=96000-video=827000, -audio_1=96000-video=1604000, -audio_1=96000-video=2812000, -audio_1=96000-video=5070000 -->
<bootstrapInfo
id="boot1"
profile="named">AAAAjWFic3QAAAAAAAADlwAAAAPoAAAAAAA11UAAAAAAAAAAAEFXAAAAAAABAAAAGWFzcnQAAAAAAAAAAAEAAAABAAADlwEAAABGYWZydAAAAAAAAAPoAAAAAAMAAAABAAAAAAAAAAAAAA8AAAADlwAAAAAANcoAAAALQAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA</bootstrapInfo>
<media
url="vf_b073gqh1_9e2574a3-28f6-4931-9a14-04c3217afefc-audio_1=96000-video=281000-"
bitrate="377"
bootstrapInfoId="boot1"
width="384"
height="216" />
<media
url="vf_b073gqh1_9e2574a3-28f6-4931-9a14-04c3217afefc-audio_1=96000-video=437000-"
bitrate="533"
bootstrapInfoId="boot1"
width="512"
height="288" />
<media
url="vf_b073gqh1_9e2574a3-28f6-4931-9a14-04c3217afefc-audio_1=96000-video=827000-"
bitrate="923"
bootstrapInfoId="boot1"
width="704"
height="396" />
<media
url="vf_b073gqh1_9e2574a3-28f6-4931-9a14-04c3217afefc-audio_1=96000-video=1604000-"
bitrate="1700"
bootstrapInfoId="boot1"
width="960"
height="540" />
<media
url="vf_b073gqh1_9e2574a3-28f6-4931-9a14-04c3217afefc-audio_1=96000-video=2812000-"
bitrate="2908"
bootstrapInfoId="boot1"
width="960"
height="540" />
<media
url="vf_b073gqh1_9e2574a3-28f6-4931-9a14-04c3217afefc-audio_1=96000-video=5070000-"
bitrate="5166"
bootstrapInfoId="boot1"
width="1280"
height="720" />
</manifest>Azaz látszik, hogy hatféle minőségben tölthető le, csak kérdés, hogy hogyan. Mert a jaksta meg 403-azik. GetFLVnek meg kéne a konkrét link, amit ennek alapján nem egyszerű megtalálni.
-
cocka
veterán
válasz
Chamea2 #1834 üzenetére
1. pont nálam kipipálva, úgyhogy ez nem lehet akadály.
2: Felesleges le és feltölteni, amikor bárki meg tudja csinálni
Na taníts mester! De ne csak engem, hanem ha bárki meg tudja csinálni, akkor bárkinek le is tudod írni, hogy mit hogy kell. Akár ide is vagy privátban.
Csak lássam már végre, hogy szájalás helyett csinálsz is valamit!Pl. a tálalás szót hány fajta értelmezésben is használjuk?
OKé, akkor hivatkozz egy olyan MAGYAR nyelvű weboldalra, ahol előfordul az általad használt kontextusban (azaz video stream letöltése) a krimpelés. Szerintem bajban leszel.
Mert én tudok hivatkozni a tálalásra legalább két értelemben is magyar oldalról.
Tessék két példa, hogy ne csak szájaljak:
Francia típusú tálalás: a tányér üres, az angol tálaláshoz hasonlóan kihozzák az ételt, de a vendég maga szedi ki a tányérjára
Szóval, designerként nagyon is jól tudod, hogy a designon rengeteg múlik, a tálalás elmetrükkjeit a saját üzletedben is bevetheted, nem csak a másokét gazdagíthatod vele.
Kb. 1 perc google keresés eredménye.
-
cocka
veterán
válasz
Chamea2 #1832 üzenetére
Na akkor Mr. Okostojás, miért nem te töltöd le neki, ahelyett, hogy itt dumálsz arról, hogy miért nem megy?
Okoskodni én is tudok, de attól még nem leszünk előrébb.
Krimpelés google első találat:
A “krimpelés” szó egy, a vezetõ és a csatlakozóelem közötti, homogén, nem oldható csatlakozás létrehozását jelenti. A tökéletes csatlakozás kizárólag jó minõségû, precíziós szerszámmal érhető el. Az eredmény egy villamos és mechanikai szempontból biztos és megbízható összeköttetés.
-
Kuksi bácsi
csendes tag
-
kavecs
újonc
válasz
Chamea2 #1642 üzenetére
Igen sajnos abban van.
Próbáltam pl. a getFLV, ami úgy tűnik a hozzászólásokból, hogy az a leghasználhatóbb program ilyen célokra. Azonban telepítve jöttem rá, hogy fizetős, free verzióban, csak 30Mb-tal dolgozik. Serialt, pedig nem találtam hozzá sajnos. Pedig, valóban jónak tűnik. De már megoldották a problémámat fantasztikusan.
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a segítséget! Zseniálisak vagytok! -
Márton
nagyúr
-
cocka
veterán
válasz
Chamea2 #1533 üzenetére
Hát a licenc már rég nincs meg, de szerintem így konkrétan nem is volt vagy ha volt is valami tempszerű mappába töltődhetett le. De ha jól rémlik, tudtam offline is nézni. Viszont ha nincs meg a licenc, akkor a lejátszás indításakor ugye letöltené a netről, csakhogy már az oldal sem létezik, ahonnan letöltené.
és a Zöld íjász? DRM videók tucatjai az RTL Most-ra feltéve, 5 napos elérhetőségekkel.
Egy-két linket esetleg küldenél, mert sem zöld íjászos videokat nem találok, sem 5 napos lejáratú videokat. KONKRÉT linkeket kérnék!
-
cocka
veterán
válasz
Chamea2 #1530 üzenetére
súlyos ezreket fizet a lakosság TV előfizetésekre és a TV csatornákon meg az megy, ami.
Ez igaz, de a tv műsorok streamjei nincsenek is úgy agyonvédve, mint a filmek streamjei.
Kemény, hogy mindig a Pasikkal jössz. Mondjuk példának jó.
Állítólag próbálják felkutatni ehhez a sorozathoz a jogtulajdonost(ami szerintem az RTL KLUB): semmi válasz, a jogtulajdonos felé retorzió meg sehol a világon.
Kinek a megbízásából?
ami nem kevés: majdnem 10 ezer forint egy hónapban
Úristen, melyik rablóbandánál vagy te?
HBO előfizetés + 4-5 ezer HUF havonta!!!
Kíváncsi lennék, hogy a tv előfizetéssel rendelkező lakosság hány százaléka fizet elő az HBO-ra is.
Vissza lehet azt is kódolni
Nem biztos. Van kemény asszem 1 db DRMmel védett wmv fájlom, ha azt te ennyi év után kikódolod, megeszem a nemlétező kalapom.
-
cocka
veterán
válasz
Chamea2 #1526 üzenetére
Külön programot erre te nem fogsz találni, mert arról egyértelműen megállapítható, hogy illegális
Hát hogyne. Az RTMPE streamek letöltése is illegálisnak számított régebben, amikor még divatban volt, pl. a Jaksta ki is írta, hogy nem hajlandó letölteni, mert copyright meg stb.. az rtmpdumppal meg simán le lehetett szedni. Szóval ha úgy tetszik volt rá külön program.
Miért kell egy letöltéshez előzetes próba?
Mert veled ellentétben én nem állítom látatlanban egy videoról, hogy valószínűleg le tudom tölteni.
fel kell keresni a szolgáltatót, aki meg elirányít a jogtulajdonoshoz, ő meg majd mond egy árat.
Hát hogyne, a magyarok többsége így tesz. Szent hazánk földjén csupa jólelkű, jogkövető magastartást tanúsító ember szaladgál.
Valahogyan a kapcsolatot kódolják agyon? Azt hogyan lehet agyon kódolni? Jujj.
Ez legalább akkora baromság, mint hogy te tv2-ről krimpelsz videot.
Úgyhogy 1:1.
-
cocka
veterán
válasz
Chamea2 #1523 üzenetére
Ha foglalkoznék is vele, lehet utána tudnék járni, hogy mit hogy mettől meddig,
Hát igen, veled ellentétben én nem csak szájaltam róla, hanem ki is próbáltam és rájöttem, hogy nem fog menni, mert 2 célprogram is azt írta, hogy DRM védett tartalom, más program pedig nem is nagyon van smooth streaminghez.
A hsz.-eidből egyértelműen kiderül, hogy nem foglalkoztál a témával, akkor hogy állíthatod, hogy te aztán valószínűleg meg tudnád csinálni.
Elég sok mindent leszedtem már itt a népnek, de ennek ellenére nem állítom ad 1, hogy értek bármiféle stream letöltéséhez és bármit le tudok tölteni, amit egy webes lejátszó megjelenít, ad 2, hogy bármiféle előzetes próba nélkül VALÓSZÍNŰLEG képes lennék bármilyen stream letöltésére.
Azt meg már végképp nem értem, hogy már megint hogy jön ide, hogy ki milyen kő gazdag és mire telik a pénzéből és mire nem. Ez itt totál OFF!
-
cocka
veterán
válasz
Chamea2 #1523 üzenetére
Jó, de ez már rég nem a wmvs DRM korszak, ahol úgy működött, hogy magában a fájlheaderben volt a DRM infó, amihez a mittomén milyen licencet aztán a videofájl megnyitásakor töltötte le a lejátszó, HA volt érvényes hát minek is nevezzem előfizetésed vagy kölcsönzésed.
Nekem is volt ilyen fájlom, amit akárhányszor le tudtam játszani egy adott ideig, de semmi nem engedte átkonvertálni vagy kikódolni, hiába tudtam lejátszani.
Ezeknél a smooth streaming vackoknál meg valahogyan már magát a kapcsolatot kódolják agyon és elképzelhető, hogy valahogy mégis le lehetne szedni a kis darabkákat, de értelmezhető videofájllá egyik program se tudná összefűzni.
mert nem érdekli a dolog
Jó és ha valaki megkér, hogy foglalkozz vele, meddig jutnál? Vagy úgy is kérdezhetném, hogy meddig lennél hajlandó eljutni valakinek a kedvéért?
ha bemegyek a boltba és adok 8-10 ezer forintot a filmanyagért
Ja, mert csak olyasmit streamelnek, amiket a boltban is megvehetsz.
akinek drágább a gépe, az biztos nem foglalkozik ilyennel, mert kő gazdag és simán, zsebből megvásárolja közvetlenül a lejátszott filmet, ezért nem foglalkozik a DRM-el,
Igen. Ez vagy te!
Meg egyáltalán miért kell örökké párhuzamot vonni a gépek minősége és aközött, hogy vki foglalkozik-e streamletöltésekkel vagy sem?!
-
mayday00
őstag
válasz
Chamea2 #1520 üzenetére
Ha meg tudnák csinálni, akkor már fent lenne warezon a totál szívás 5.évadja szinkronosan, illetve a kártyavár 1-2 évad szinkronosan..De nincs sehol? Miért? Mert a hangot sem tudják megszerezni hozzá..képanyag nem is kellene, mert az van.. Nem azért nincs belőle warezon szinkronos verzió mert nem foglalkoznak vele, hanem azért, mert a hangot sem tudják elmenteni..
-
cocka
veterán
válasz
Chamea2 #1520 üzenetére
krimpelek
Ne legyél már full hülye! Nesze itt egy krimpelő fogó:
Ha jól sejtem a gyakorlati életben a leggyakrabban a krimpelés kifejezést arra használják, amikor valaki pl. egy UTP kábelvégre ráapplikál egy RJ45-ös csatlakozóvéget. Nyilván az a lényeg, hogy a megfelelő színsorrendbe állított érpárok rögzüljenek a csatalkozófejhez.
Értem én, hogy nálad ez kimaradt, de legalább legyél már tisztában azzal, hogy mi a krimpelés:
Bővebb szakirodalom itt található: [link]
Ennek mi a fasz köze van a letöltésekhez?!
valószínűleg meg tudnám csinálni, csak én sem foglalkozom vele, mint sokan mások, mert az ott található filmek
Ne kábítsd a népet! Valószínűleg NEM tudod megcsinálni és sokan mások azért SEM foglalkoznak vele, mert ők sem tudják a letöltés módját. Egyébként meg nyilván nincs fenn minden torrenten, amit streamelnek, de ez gondolom csak neked nem egyértelmű.
Egyébként pedig a streamletöltés szempontjából a videoanyag letorrentezése gyakorlatilag a probléma megkerülése.
Ne szenvedj, itt vannak:
-
cocka
veterán
válasz
Chamea2 #1517 üzenetére
te segítségre vársz
Vár a fene segítségre.
Mivel te rendszerint csak pofázni tudsz meg http forgalmat emlegetni, kíváncsi lettem volna, hogy neked, Mr. Okostojásnak van-e valami konkrét megoldása, de úgy tűnik a pofázáson kívül semmi.
így marad a bosszankodás
Kérdés, hogy kinek, mert nekem biztosan nem. Ugyanis én magasról tojok az ilyen agyonvédett tartalmakra, ugyanakkor esetleg érdekelne, hogy technikailag milyen módszerrel lehetne leszedni.
én is biztos meg tudnám mondani/írni, ha foglalkoznék is vele
Ó hát hogyne, te a kis mindent tudó.
Lásd:Én tudok 4.-ről is: amikor a DRM fájlokat az ember letölti, beépíti a WMP-be, majd a letöltött és DRM-el védett videót lejátssza. Mindenképp le kell valahogy jönnie a gépre a DRM adatoknak is, tekintve, hogy on-line megnézhető.
Ehhez látnom kellene a http forgalmat és az swf fájlt is, mert a nélkül nem tudom megmondani.
nem egy nyilvános fórumon fognak leírni.
Te privátban sem írtál erről semmit. Következésképp nem tudod.
Konklúzió: Ha nem értesz hozzá, csak hiszed magadról, hogy meg tudnád csinálni, akkor nem kéne olyan utalásokat tenni, hogy te majd most aztán itt tudod a frankó megoldást, csak várja ki a jónép!
-
cocka
veterán
-
-
-
Aureal
őstag
válasz
Chamea2 #1127 üzenetére
A Pasikat is én töltöttem le neked mert abban a könyvtárban a kutya nem figyeli ki mit csinál a gépeken, ha nava ha nem nava, de mivel hetekig nem nézted meg a privedet a letöltési linkek törlődtek a fájlmegosztóról ahova feltettem, így csak magadat okolhatod hogy nem jöttél időben! Ennyi!
Egyéb iránt meg a navánál lehet kérni hogy rakjanak 1-1 műsort free zónába és akkor orrba szájba töltögetheted otthon is. Én anno pl. Vámos Miklós műsort kértem tőlük emailben és pár nap után már "zöld" is volt, úgyhogy nem kell ennyire szenvedni itt a navával!MTVA STREAMEK meg itt vannak egyszerre, ezt sem kell túlragozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged