- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewer
újonc
válasz
rokendrol #2034 üzenetére
Szia rokendrol !
Először is köszönöm a segítséged (linket). R E N D B E N megvan .
Továbbra is kérném a segítségedet, hogy a viasat3 oldaláról hogyan tudnék letölteni.De nem csak ezt a videót hanem egyéb viasat 3 tartalmakból letölteni (B)ÉN IS(/B) . Ehhez kérnék segítséget
Régi alap laptopom van, Win 7 oprendszerrel ,Crome böngészövel .
A viasat 3 FlashPlayer 21.0.0.216 video PDK Platformon streamel .
Próbáltam már többféle szoftverrel ( Fraps,HyperCam,webstream recorderrel , WM recorderrel is ) de nem ismeri egyik sem.Szoftveresen hogy lehet rőgzíteni a viasat 3 stream -jét??
Előre is köszi
-
viewer
újonc
válasz
rokendrol #2030 üzenetére
Szia rokendrol !
Szeretnék én is a segítségedet kérni, hogy a viasat3 oldaláról hogyan tudnék letölteni?
Előre is köszi.De nem csak ezt a videót hanem egyéb viasat 3 tartalmakból letölteni. ehhez kérnék segítséget
Régi alap laptopom van, Win 7 oprendszerrel ,Crome böngészövel .
A viasat 3 FlashPlayer 21.0.0.216 video PDK Platformon streamel .
Próbáltam már többféle szoftverrel ( Fraps,HyperCam,webstream recorderrel , WM recorderrel is ) de nem ismeri egyik sem.
Szoftveresen hogy lehet rőgzíteni a viasat 3 stream -jét.Továbbá köszönöm cocka -tól és troller -től az infokat.
Előre is köszi
Link cime:[link]
-
troller
senior tag
-
troller
senior tag
-
troller
senior tag
válasz
rokendrol #1931 üzenetére
Ajálottam egy egyszerű megoldást a problémájára, ez mért baj? Letölt egy böngésző kiegészítőt, kattint a letöltésre és meg is van a videója. Írta, hogy több ilyen videót is szeretne letölteni. Ha nem lehetne ezzel, akkor nem ajánlom neki. Csak azt nem értem ez mért fáj nektek Cockával.
-
cocka
veterán
-
-
-
cocka
veterán
válasz
rokendrol #1742 üzenetére
Amúgy itt vannak a funkciói:
Prémium accountra meg ingyen váltok a Citrioval. Ha tartasz a vírusoktól, meg a felesleges reklámhegyektől, egyszerűen futtasd a Citriot virtuális gépből. XP-ből már megy.
Ez kb. 28 napig biztosítja a prémium tagságot, ezután automatikusan visszadobnak a szimpla ingyenes csomagra (az adatok persze nem vesznek el, ha túlléped a 15 gigát. Ezután egyébként ismét két kattintással beállítható újabb prémium tagság, ami újabb 28 napig érvényes és ez így folytatható a végtelenségig.
Azért megnézném, hogy melyik ingyenes szolgáltató ad 100 giga tárhely mellett ennyi feature-t még.
Feltöltést amúgy FTP-n szoktam. Gyorsabb.
-
cocka
veterán
válasz
rokendrol #1727 üzenetére
Mert az valami BLOB technikával tölt le, ami sokkal jobban igénybe veszi a procit meg több ram is kell neki. Ezért tartom hülyeségnek ezt a megás módszert. Még mindig van olyan böngésző, ahol a megás oldalak be se töltődnek normálisan.
A 4shareden meg közvetlen linket kap az illető és nem kell mindenféle extra marhaságokkal hülyéskedni.
Hőzöngtek itt egyesek, hogy lassú. De amit ide a "nagy törlés" (nem segg lol) óta feltettem, az még most is elérhető. Próbáld csak ki.
Egyetlen gond, amikor visszahajint a prémiumból és nem veszem észre azonnal, olyankor hirtelen a direkt linkek sem működnek, de azt visszaállítani kb. 2 kattintás.
Szal. ja lehet választani, hogy lassú letöltés és folyamatos elérhetőség vagy gyors letölthetetlenség. LOL
-
-
cocka
veterán
válasz
rokendrol #1664 üzenetére
Egy tárhelyen mit küldjek el? Talán a tárhely linkjét küldjem el?
4shared.com, de ez most nem oda lesz töltve, hanem a drive-ra, mert megőszülök, mire felér. Meg ahogy nézem, elég lassú lett innen a letöltés. De mivel a google tárhelyért sem fizetek, ha elfogy a 15 giga, megy a többi a 4shared-re. Ott 100 giga a tárhely és leszarom ki hány kilobájt/seckel fog onnan tölteni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged