Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
Hege1234
üzenetére
Szia Hege! Ismét belefutottam valamibe és érdekelne, hogy van e megoldás a dologra. Írtam korábban, hogy én elsősorban az F1-es események saját részre történő rögzítése miatt használom a progit. Amíg volt YettelTV előfizetésem, akkor azon keresztül, amióta nincs, az óta az említett https://m4sport.hu/elo. A jettelesnél az nem igazán tetszett, hogy számolgatni kellett a perceket, mert ugye ott az aktuális időhöz viszonyított percekben kell megadni a felvétel kezdetét. Tökre megörültem, hogy a DRM nélküli élő rögzítésénél már rendesen az időpontot kell megadni amikor a rögzítendő dolog adásba kerül. Viszont most úgy néz ki éppen ez okoz problémát. A rögzítendő műsor éjszaka 1:25-kor és hajnal 4:55-kor kezdődnek, de ezeket az időpontokat nem lehet beállítani, mert teljesen jogosan azt az üzenetet kapom, hogy ezek az időpontok már elmúltak, dátumot viszont nem lehet beállítani, legalábbis én nem jöttem rá, hogyan kell.
Van erre megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest