- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
qdak
addikt
üdv divx be megcsintem 1 filmet
full HD 3300KB/s
tök szép lett de vannak fél perces részek kb amikor oylan mintha fél centis kockák lennének a képben :S mindha 1000 éves filmet néznék, már nem 1x tapasztaltam és nem tom miért le7
vmi ötlet? egész éjjel csintem aztán msot meg töröl7m le :S -
Homer
tag
Köszi a segítséget, kipróbálom ezt is, de sztem nem fogja megoldani a problámát, hiszen pont akkor jön elő amikor nem töltődik be a g400.
, szerintem inkább a ffdshow beállításokkal lesz gond, de azt meg hiába tekergetem akárhová. Ja és már olyat is csinál újabban hogy egyik codec sem indul, kép természetesen továbbra sincs ilyenkor
, (csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy dscalerben semmi gond sincs a karival, csak az új gyári progival sokkal szebb lenne a kép...)
[Szerkesztve] -
Homer
tag
Sziasztok!
Én is kérdeznék egyet ha lehet
Egy régi tv tuner kártyámhoz (Conceptronic) letöltöttem a vadiúj (2.valahanyas) tv néző és rádió hallgató ''gyári'' programot, ami első ránézésre is sokkal szebb képet ad tévézéskor mint az 1. verzió. Viszont indítás után 5-10sec
után a kép megáll a hang viszont tökéletesen megy tovább...Namost, a tv program indításakor kodekek indunak(?) azzal együtt, mert a tálcán megjelennek a gépen lévő kodekek (ffdshow, divx) ikonjai. Ha a divx is megjelenik (kb 10-15 progi indítás után), akkor minden megy faxán, de ha nem akkor a kép befagyasztódik. Mi lehet a gond? Már többször is leszedtem-felraktam a codec-eket, a drivert meg a nézőt is, de mindig u.a. a probléma. Esetleg tudja valaki hol lehet állítani, hogy valamelyik program indulásakor melyik kodek töltődjön be, vagy, hogy a divx G400-at el lehet-e indítani videolejátszás előtt valahogy?
Ja, és előre is bocsánat ha esetleg hülyeséget kérdeztem volna, mint látjátok nem igazán vagyok otthon a témában, sajnos... -
hefe
aktív tag
Egy 800as celin én úgy tudom menni kell a filmeknek. Vagy rosszul tudom?
Melyik a legkevésbé gépet emésztő megoldás a filmekre? -
rgb7
tag
szerintem is! egy-két régi a/v codec sokkal jobb, mint az újabb 100 megás codecpack-ok. Azokat sűrgősen törölni! Ja, de tényleg, azok olyan szarok, hogy még a törléssel is gondok vannak!
-
Sensut
őstag
Amúgy az Ace csomag valóban sux. Még megválni se tudsz tőle. Én az ffdshow-t használom egy új DivX-el és AC3-mal, mai napig is minden film megy. Hülyeség annyi codecet fetelepíteni, mert lassítják a rendszert, ha ki nem ütik!
-
törölt tag
felejtsd el a codecpackeket, csak lassítják még jobban a rencert
nekem az ősrégi 350es pI es gépemen is futottak gond nélkül a filmek, az alapcodecekkel, persze divx4ig működött ez csak -
DzsinnT
csendes tag
Hagyd a fenébe a codec-et.
Használj MOVIX-et. -
rgb7
tag
minél újabb egy progi, codec annál szarabb!
-
Vamzi02
csendes tag
Hali.
A tegnapi ajánlatotokat megvalósítottam de minden ugyan olyan szar volt.
Lehet ,hogy az Ace Mega Codes Pack-em szarakodik mert abból nem a legfrissebb van fent a gépen.Szerintetek melyik a legjobb codec pack -
moonman
titán
jutiseszembe! bolti dvd és késik a hang?
-
törölt tag
és codecek vannak fent vagy codecpack?
-
htibor
tag
1. Ne az MP 9-10-el játszd le. Van mellette a 6.4-es is mplayer2.exe a fileja ott van a könyvtárban.
Abban a file/tulajdonságok alatt tudod a codec tulajdonságait változtatni.
Ott a bufferelési csúszkát vidd 0-ra.
2. Másnál is akad a film vagy csak nálad?
Ha csak nálad, akkor a film okés, nem hibás.
3. Milyen gépen játszod le? -
Vamzi02
csendes tag
Hali!
Nekem lenne 1 olyan kérdésem:
Meg van a Shrek 2 és a hang késik amikor le akarom játszani a Media Player 9-10 lejátszóval.
A leg újabb kodekkek vannak fent.
Hol kell be állítani, hogy a hang ne késsen
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest