Hirdetés
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
guest
veterán
Udv!
Korabban szerzett tapasztalataim szerint lehetseges, hogy a programtarcsa koszolodott el. Ez egy tobb erintkezoparbol allo kuplungszerkezethez hasonlito megoldas, de lehet csuszofeluletu is. A koruk szerint vidaman elkoszolodhattak. Hogy ezek a tipusok ilyen vezerlessel vannak-e ellatva nem tudom, de egy komplett nagytakaritas biztos jot tenne.
Szia -
SLC
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Nem igazán a PC hardver témakörbe illik a topic, amit most megnyitok, de a neten ehhez áll a legközelebb.
A PC-n kívül van egy pár cucc, aminek a tönkremenetele (főleg garon kívül) rettentő bosszúságot okoz, s néha a szervizek elég borsos áron (nem kevés esetben egy új berendezés áráért) javítanak - ez esetben csak a munkadíjat említem - , vagy nem vállalják a javítást.
Talán van pár egyén, aki valamikor ilyen területen dolgozott, olvassa a topicot, és hajlandó tapasztalatait a nagyközönség rendelkezésére bocsátani.
Ami miatt témát nyitok : van két videorecorder (viszonylag régiek) amelyeket meg kellene javítani. Az egyik egy Panasonic, amely az Orionnál lett összerakva (pontos tipusjelzést holnapra tudom megnézni), a hibája az, hogy bekapcsoláskor elkezd visszacsévélni, a számláló 3-4 fordulatot jelez lefelé, majd kikapcsol.
Hol kell a hiba forrását keresnem ?
(A visszacsévélő gomb nincs beragadva, bár a kezelő panelt még nem szedtem le.)
A másik egy hasonló korú Philips, de azt még nem vizsgáltam meg, tipus pontosítás holnapra.
A topic további célja a hasonló jellegű kérdések felvetése, ill. a fent említett polgárok válasza.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest