Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ha jól értem, a következők kellenek neked:
- kicsi (preferált méret a mini-itx, esetleg kisebb)
- halk -> kis fogyasztás -> passzív, vagy alacsony fordulatszámú venti
- kis fogyasztás: kicsi táp, esetleg passzívan
- számítási teljesítményigény: max filmek, amit kb. egy 1GHz-es cerka már teljesít
- és gondolom olcsón...ha ez az utolsó fontos, akkor jó eséllyel a linkelt lap ki is esett, mert mire mindent megveszel hozzá, ugyan ott vagy, vagy még többe van. core duo eléggé melegszik, ha hajtva van (bár igaz, miért lenne hajtva), core solo meg ritka, mint a fehér varnyú.
milyen lapot? talán első olvasásra poénkodásnak hangzik, de nem az: beszerezhetőt... itt érdemes nézelődni, ez az am2-es cuccos elég szépnek tűnik, különösen ennyiért. bele egy alacsony fogyasztású sempron, bele egy 2gb-os modul, "oszt csókolom". bár... a jetway specijei jobbak, de drágább is annyival, és ha nem használod ki, akkor felesleges.
viszont egyre kanyarodunk a topikcímtől, és nem találtam ilyen témájú topikot, csak azt, amiben az én cuccom van. hátha mást is érdekel, ha gondolod, gyere oda, úgy sincs nagy forgalom, hátha lesz

Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest