Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
verser233
senior tag
na akkor ezt kipróbálom!! köszi
-
verser233
senior tag
Sziasztok! Remélem tud nekem valaki segíteni az én problémámon is!
Az a helyzet hogy VHS filmeket akarok átvenni gépre illetve utána átkonvertálni MPG-be; Tv kártyával veszem fel Divx-es avi-ba mikor fevettem mindig leellenőrzöm hogy jó -e és sosincs vele gond, eztán jön a bibi........megnyitom a TMPGenc-t beteszem a filmet, el is fogadja, beállítok minden olyat amit mindig is szoktam mikor egy avi-s filmet teszek át mpg-be, elindul, de konvertálás után nincsen kép, csak hang. Ez mitől van? Nem kezeli a TMPEnc néhány divx-es file-t vagy mi? kell egy plugin hozzá hogy legyen kép? plízzz heeelpppp!!
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest