- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
letoo
csendes tag
Please! Valaki help! Egy használható film-darabolo progi kellene, mert én VirtualDub-ot használok, és avval késik a hang, amikor kiirom a filmet...
köszike! -
verser233
senior tag
na akkor ezt kipróbálom!! köszi
-
Overload
csendes tag
Egyszerűbb és gyorsabb ha eleve MPG-be kódolsz ezt a TV kártyák hardweresen is támogatják.
Ha már Divx aviba kódoltál miért akarod mpgbe átkódolni annak nagyobb a mérete és szarabb a minősége is. Én örülnék a helyedben ha olyan gyors gépem lenne hogy eleve divxbe tudnék rippelni az mpgre nem is gondolnék. -
verser233
senior tag
Sziasztok! Remélem tud nekem valaki segíteni az én problémámon is!
Az a helyzet hogy VHS filmeket akarok átvenni gépre illetve utána átkonvertálni MPG-be; Tv kártyával veszem fel Divx-es avi-ba mikor fevettem mindig leellenőrzöm hogy jó -e és sosincs vele gond, eztán jön a bibi........megnyitom a TMPGenc-t beteszem a filmet, el is fogadja, beállítok minden olyat amit mindig is szoktam mikor egy avi-s filmet teszek át mpg-be, elindul, de konvertálás után nincsen kép, csak hang. Ez mitől van? Nem kezeli a TMPEnc néhány divx-es file-t vagy mi? kell egy plugin hozzá hogy legyen kép? plízzz heeelpppp!!
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest