- Fotók, videók mobillal
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
ugyan...a dvd lejátszás is nevetve fut nálam.
atitool-lal van belőve már régóta a vga: 2D: 100/200; 3D: 550/600. ennél lejjebb nem tudok menni vga órajelben, de azért már így is jó. én nem is a fogyasztás miatt vettem vissza elsősorban, hanem azért, mert így a silencer elviszi passzívan a karit. a proci is passzívan megy, úgyhogy teljesen csendben dolgozik a gép, ha nincs terhelés. játékok alatt automatikusan feltolja az órajelet, illetve szabályozza a ventit az általam előre beállított hőmérséklet/fordulatszám alapján. ugyanígy a proci is. kb 10 perc után indul be a venti, és játék alatt is leáll néha, ha nem dolgozik annyira. -
penene
őstag
ó énse.. Főleg nem pöttyökre... azt meglehetősen letojom.
Viszont mindig is szerettem a legtöbbet kihozni a gépből, persze gyakorlati okokból (több FPS, stb)...
Persze aztán rájöttem az ésszerűségre is...
pl most a 3000+os procim alapon 320*4en megy, viszont ha munkája akad, megkapja a + feszt és a 320*8at...
+ a mem is kicsit meg van húzva, szóval kb. pont ideális...
a vidkari volt amit egyáltalán nem húztam, még játékoknál sem.. pedig pl. a 6600 gt 500/1000 helyett 550/1100 is szép teljesítmény növekedés... ennyi is belefér (mostanában alkalmazom, 3Dnél)
azt hiszem még ez sem kihegyezett tunning, de azért meglehetősen jóérzés, hogy +45%kal magasabb órajelen hajtom a procit + a mem is jó... azért ez jelentősen növeli az ár/teljesítményt...
bár hülye nem voltam, 25 ezres procihoz 16 ezres hűtőt vettem
szóval bőven el is viszi ezt
De persze kímélnék mindent amit lehet... Mivel most már nem játszom FPS játékkal, így túlságosan nincs is jelentősége a tunningnak, anno érezhető volt a dolog...
a vidkarim sincs kihasználva maximálisan már, PES5özöm csak, ahhoz nem kell olyan sok, bár ha nagyobb szűréseket rakok rá, akkor meg látom, hogy nem bírkózik vele... aztán inkább nem rakom annyira nagyra, hiszen tudom, hogy egy 128 megás karival hiába húzom fel a gput, ha nagyobb a memória igény a nagyobb felbontásoknál...
bár nem tudom..
az AA és AF a GPUt eszi, vagy a memóriát??? -
penene
őstag
hm, Fesz
))))
fincsi...
eddig szinte minden hardverem fesszel is húzva van, a vidkarit akkor megkímélem))
De nagyon fincsi..
Amúgy te értesz VGA tunninghoz fesz szinten?
vagy ezekkel nem foglalkoztál?
pl. biztosan lehet feszt is emelni ésszerűen (5-10% nem lehet nagy gond), csak gondoskodni kell a megfelelő hőmérsékletről is.. (általában az sose gond)..
bár tényleg én most hallok erről először, pedig voltam pár VGA topicban, szóval nem igazán közkedvelt, pedig 5-10% fesz emeléssel biztos jobb teljesítményre bírható a kicsike
no de nem piszkálom
de köszi az infót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest