- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
van ez itten, de éppen nem megy [L]http://whitebunny.demon.nl/hardware/chipset_nvidia.html[/L] és van egy topic a futuremarknál ahol 5900akkal foglalkoznak, ott van több link is: [L]http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=3258885&page=&view=&sb=&o=&vc=1[/L]
-
kai
csendes tag
sziasztok, nem tudja valaki véletlenül honnan lehetne nvidia-hoz bois frissitést letölteni?
előre is köszi a választ -
rudi
nagyúr
Az böki az oldalamat hogy én éppen előtted írtam egy részletes szájbarágós BIOS editoros linket és megcsináltam 4-5 kártyán vagy 100 flesset és naponta levelezek biosflessel emberkékkel (itt is van topic, azt is linkeltem) akiket ijesztgettek:
''mert helyenként teljesen más mem megszakításokat használnak, meg ilyesmi.... Utánna meg törpölhetsz, hogy hogy rakd vissza a gyárit és ha nincs +ba egy PCI-os karid akkor problémás.''
és hasonló nem éppen szakzöveggel és miután elolvasták az enyémet és kérdeztek hármat, lett egy olyan BIOSuk ami +5-10%-ot hozott vagy végre tudtak tuningolni vagy hasonló. -
-
uzsz
senior tag
A bios tuningal vigyázz, mert ha más, vagy gyorsabb kari biosát teszed fel, az pont szétcseszheti a karidat. Még akkor sincs gari a tökéletes működésre, ha bírja annak a gyorsabb karinak az órajeleit, aminek a bios-át felteszed, mert helyenként teljesen más mem megszakításokat használnak, meg ilyesmi.... Utánna meg törpölhetsz, hogy hogy rakd vissza a gyárit és ha nincs +ba egy PCI-os karid akkor problémás.
-
gaben
aktív tag
Ati radeonoknál nme tom ,hogy kell buost frissíteni,de a geforce vidkariknál az nvflaxh progival.
Vegyél geforce-ot! -
cRoSSy
csendes tag
Találtam biost.1 gáz van..Nekem állítólag PowerMagic kártyám van és van egy olyan márka hogy PowerColor.a most nem tudom ,hogy ez a 2 márka ugyanaz-e?
-
mormota
senior tag
monddcsak... használtad a keresőt?....
egyébként nem lehetetlen.. pl ottvan a 9600 is.. azt is fel lehet tölteni 9600pro-ra
de hogy tningbios?
ilyenről még nem hallottam -
cRoSSy
csendes tag
Sziasztok!
Egy Ati Radeon 9000-es videókártyám van 64Mb-os,és szeretnék hozzá valami tuningbiost letölteni és felrakni!Én az egyiket se tudom,hogy hogy lehet letölteni és azt se hogy honnan!Lehet hogy totális hülyeség az egész,hogy ilyet nem is lehet,akkor előre is bocsi a fárasztásét!
Üdv:cRoSSy:)
Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- Hővezető paszták
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest