- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Windows alatt a WinPoET nevű progit használom, ami nagyon tuti, mert csak felhasználónév és jelszó kell, és mehet is a buli. Linux alatt belőtték, hogy automatikusan elindítja a szolgáltatást, egyébként a pon dsl-provider paranccsal lehetne, de előbb ugye be kell konfigolni. Az, hogy windows alatt mennyire automatizálható, még nem tudom, de majd megnézem, esetleg paraméterezhető-e a progi. Mert akkor 1xű. De van több progi is, majd próbálkozok, aztán írok. Igaz, én nem vivendis vagyok.
-
Gambie
csendes tag
Időrendben:
-először volt a web-.es bejelentkezés, ami hol működött - hol nem. Ilyenkor volt, hogy bejelentkezés nélkül is netezhetett az ember.
-majd ezt rendbetették, azóta mindig be kell jelentkezni
-de eközben már készül ennek a módszernek a kiváltása, hogy egyszerűbb/kényelmesebb legyen a csatlakozás. Olyasmi, mint a dial-up -nál.
Ezt folyamatosan vezetik be, előbb-utóbb mindenhol működni fog, kitartás :-)
üdv,
g. -
CsendPenge
őstag
Ne haragudj, de nem értem a problémádat. A neten kell bejelentkezned, hogy netezzhess? Hmm... hát ez aligha :) Nekem adsl van, és csak annyi, hogy win alatt elindítok egy progit, az bejelentkeztet, linux alatt meg belőtték nekem, hogy automatikusan elinduljon. És azt sem tudom elképzelni, hogy ne PPP alól netezz... Legalábbis ha adsl.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest