- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
zeg
őstag
1. Hajlítgatás esetén hibázik, a hiba mértéke változik csavargatás esetén? Ha igen, akkor lényegtelen hogy melyik oprencer milyen üzemmódjában csinálja, a kártya szétment, és tovább fog pusztulni.
2. Hajlítgatás esetén NEM hibázik, vagy a hibák nem változnak csavargatás esetén? Erre ott van kismillió topik a biostól a drájverekig gputól a memóriáig, azokban kellene ezt megvitatni.
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
Szia,mutathatok hasonló kálváriát,vagy más nyomora téged nem vígasztal
[link]
Ha vbégigolvasod,talán te is belátod,lehet vmi a nyáktémában,sajnos már én is elhiszem lassan de biztosan.Még egyetlen cáfolatra van szükségem.Vki modja meg hogy hol/hogyan kell lemérni a MEM feszültségét és mekkora értéknek kéne lennie. Ha ez is stimmel,akkor megadom magam a ténynek.
Sok sikert a karidhoz,neked is szükséged lenne rá...csao_ -
sekli
addikt
hát csak azért érdekes a dolog, mert amíg tölt, és 2D-ben irogat dolgokat, addig szemetel a képre, amikor beindul a rendszer, akkor tökéletes, semmi szemetelés, de abban a pillanatban, ahogy leállítom, jön a 2D és jön a szemetelés..., ez szerintem azért nem nagyon lehet véletlen...
-
zLegolas
őstag
Szvsz lehet furatgalván vagy forrasztási hiba is. Mikroszkóp alatt érdemes lenne átnézni, van esély a gyógyíthatóságra.
Ez tipikusan az a játék, amit magamnak meg jó cimbinek a játék kedvéért megcsinál az ember, egyébként nem nagyon. -
zeg
őstag
''Sajnos valahol kontakthibás és olykor szemetel a képernyőre máskor meg hetekig nem.
Kiderült hogy nem memóriahiba csak valahol vmi a kártya mozgatásának hatására vagy működik vagy nem.''
Az nem drájverhiba de nem is bioshiba hogy a NYÁKot mozgatva hibázik a kártya. Ez a cucc a fenti információk alapján döglött, és további használat esetén belátható időn belül tovább fog pusztulni. Mivel a NYÁK a gyenge anyagminőség és gagyi gyártástech miatt kezdi megadni magát, a további erőlködésnek nincs értelme. -
zeg
őstag
Ha a NYÁK-ot meghajlítod, akkor a kártyán a szemetelés változik, esetleg hajlított állapotban kikötve egy ideig szemetelés nélkül is megy. Kedvenc bontómban(ahol a vinyóknak is kicserélik a szétpukkan IC-it) az utóbbi 2 hétben 2 darab piros NYÁKos 9800 pro kártya járt megmentés céljából, mindkettő ugyanezzel a hibával. Melegítették hőlégfúvóval, mellyel időlegesen(pár óra) megjavult a kártya. A következő bekapcsolásnál viszont ismét szemetelt, a lehülés-felmelegedés okozta mérteváltozások miatt. Sajnos menthetetlenek voltak ezek a kártyák-->vissza a tulajoknak
-
sekli
addikt
ejj!
-
sekli
addikt
-
sekli
addikt
hupp!
-
sekli
addikt
fel
-
sekli
addikt
-
sekli
addikt
-
sekli
addikt
-
sekli
addikt
pedig nem rossz a kari!!!, csak van vmi baja...
-
sekli
addikt
FEL!
-
sekli
addikt
up!
-
sekli
addikt
le
-
sekli
addikt
áp!
-
sekli
addikt
uP!
-
GBX
aktív tag
Hali, senki sem tud olyan embert aki ért a vgakártyák buherálásához?
Javításához?
Valaki? -
sekli
addikt
fel!
-
sekli
addikt
áp
-
sekli
addikt
UPP -
sekli
addikt
UP!
-
sekli
addikt
beszállhatok ebbe a topicba?
Persze UPP-olnék...
, és Tied az elsőbbség, ha van jelentkező...
Nekem is van egy 9500-am hasonló problémával, az 2D-ben és 3D-ben szemetel, OpenGL-ben hibátlan..., hátha valakit érdekel, olcsón megválok tőle, mert itt hever a polcon, de még jobb, ha megjavítja valaki...
-
GBX
aktív tag
A szemetelés több fajtája létezik.
Egyik a constans memóriaoffsettel szemetel bele a memóriába egy fix értékkel ezáltal mintás pixeles lesz a memória, és minden ami benne volt (így a geometria is tönkremegy).
A másik a csíkos föggőleges , képernyőn 4-6 kb 60-100 pixel széles csíkok változó szinekben.
Egyszer beszéltem egy okos emberrel és azt mondta hogy állítólag típushiba hogy egy ellnállás adja meg magát és ezáltal a memóraifeszültség stabilitása kérdéses, persze akkor nála mozgatás hatására miért hol jó hol rossz, nem értem. -
Narancs
őstag
figyelj, pontosan hogyan szemetel? Nekem eddig 3db 9500/9700 szériás karival volt dolgom, mindegyik szemetelt néha, kb havonta egyszer egy indításnál, aztán reset és már jó is. Szerintem az R300-ra épülő radeonok sajátosságai közé tartozik ez a néha szemetelés. Vagy mind3 eddigi r300-as karimon szar volt az a kis alkatrész ami ezért felelős
-
GBX
aktív tag
UP.,
-
GBX
aktív tag
bár kp jobb
-
Dr.Burn
őstag
Mi lenne igy az ára?
-
HolyDay
tag
sztem cseréld ki a NYÁK-ot
na félre a tréfát, ingyen up! -
GBX
aktív tag
nah, ne legyetek ilyen szégyenlősek.
Up neki. -
GBX
aktív tag
up.
-
GBX
aktív tag
up.
-
GBX
aktív tag
Sziaszok.
Van egy Club3D Ati 9700 Pro 128MB (AGP) kártya.
Sajnos valahol kontakthibás és olykor szemetel a képernyőre máskor meg hetekig nem.
Kiderült hogy nem memóriahiba csak valahol vmi a kártya mozgatásának hatására vagy működik vagy nem.
Tehát ügyes javító mestereket keresek (buherátorokat) vagy vevőket.
UP neki
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magisk
- Elektromos autók - motorok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged