- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
doc
nagyúr
válasz thomeef #25281 üzenetére
Ez kb mindehol mindenre igaz. Aki husgyarban dolgozott az soha tobbet nem eszik parizsit, aki autoszervizben az azt mondja oda biztos ne vidd.
Gondolom mindenhol megvan az alap mennyisegu sz@r, de nekem 5 ev alatt sosem volt veluk problemam. Amit kertem megcsinaltak (volt hogy megneztem utana, tenyleg kicsereltek-e amit kiszamlaztak ), volt hogy ok maguk szoltak a garis javitas miatt, szoval eddig csak pozitivak a tapasztalataim. A kornyekbeli szervizekrol annyira rossz tapasztalatokat olvastam, hogy azok mar nekifutasbol ki is estek... -
-
Nem ismerem őket, de logikusnak választásnak tűnik számomra. Plusz más márkákat is bevállalnak. Ebből gondolom hogy a piacról élnek, vagyis valamilyen szinten csak jól kell dolgozniuk, hogy legyen visszatérő kuncsaft.
Az meg hogy valaki pösti, az nem garancia semmire.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
doc
nagyúr
azert nem mindenhol ilyenek, nekem a veszpremi Hyundai szalonnal abszolut pozitivak a tapasztalataim. Na jo, leszamitva hogy dragak, de mas markaszervizben is ennyi a munkadij. Mindig korrektek voltak, volt hogy olyan problema miatt szoltak amit en eszre sem vettem, inteztek garanciaban pl.
-
thomeef
őstag
Hát én sajnos már ahhoz a réteghez tartozom, aki nem hisz a mesékben A hivatalos szakszervízek 99%-ban szarabb munkát végeznek mint a maszekok. Kicserélnek mindent ha kell, ha nem, gyökérok elemzés nélkül, a kötelezően cserélndő dolgok meg elmaradnak, csak papíron történnek meg. Ezt most nem a toyotára értem, hanem globál. De ha a veszprémi Toyotával jók a tapasztalatok, az is egy infó
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
-
Male
nagyúr
Közben pedig a projim is eladóvá vált, hosszú HDMI kábellel és vászonnal, ha kell (a vászon külön nem eladó). Sony VPL-EW225
-
thomeef
őstag
Sziasztok, gondolkodom egy 2010 eleje feli Toyota/Lexus hybrid beszerzésén. Tud valaki itt a városban olyan magánszervízt/szerelőt aki ért ezekhez? Csak mert ha pestre kell vele császkálni akkor lehet skipelem
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Hol kaphatnék gyanta oldót? Interneten találtam, de megspórolnám a postaköltséget.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Male
nagyúr
Régi notim eladóvá vált:
HP NC4400 - 2x2GHz Core Duo (T2500) - 4GB RAM - 64GB SSD eladó
[ Szerkesztve ]
-
ArmanD.
őstag
Van egy Philips Woox LX700 aktiv házimozi mélynyomóm és elkezdett recsegni valaki tud hozzáértő szakit itt Veszprémben aki nem barmol és még meg is tudja nézni vagy csinálni?
[ Szerkesztve ]
Öreg vagyok már bohócnak!
-
barnam_
nagyúr
Bedobom ide, ha valakinek még hiányozna a VGA a karácsonyi fa alól:
XFX Radeon RX 6750 XT QICK 319 eladó, ÚJ BONTATLAN -
[HUN]Zolee
őstag
válasz urban racer #25269 üzenetére
Köszönöm, közben megoldottam sínnel a lábhiányt.
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
urban racer
senior tag
válasz [HUN]Zolee #25266 üzenetére
ha konyhaláb kell, az van nálam éppen
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
szente
addikt
Sziasztok!
Nem lenne valakinek egy totálkáros gépháza? Lehet karcos, nyomott, hiányos, törött, nem kellenek USB portok, se audio. Viszont férjen benne el 5db 3,5" HDD (ha gumi csillapítós az még királyabb) és legyen elöl ventinek hely.
-
[HUN]Zolee
őstag
Sziasztok, nem jár véletlenül valaki az ikeába?
Kevés lett a bútorláb, és kellene még pár db
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
Male
nagyúr
Valakit érdekel egy talán furán hibás Electrolux EOA3430AOX beépíthető sütő? (PNC: 94971692513)
Valami nem stimmel vele szerintem, elsőre azt hittem a körfűtőszál, de rámértem infrás hőmérővel, és jó... alsó sütésen is rendesen fűtött, felsőt meg ujjal leteszteltem (igen, már késő volt, nem gondolkoztam, megfogtam ). Termosztát szintén jónak tűnik, pontosan a hőfoknál kapcsol ki-be, ezt is infrás hőmérővel teszteltem. Ennek ellenére olyan "furán" süt... a széle körbe megsül, a közepe meg alig langyos... Valószínűleg maga a vezérlése bolondult meg, és kapcsolgat rosszul a fűtőszálak között, illetve ha felfűtött, majd áttekerem csak világítás állásba, akkor meg a hőfok lámpa mintha inverzben működne: az aktuális hőfok alatt világít, feltekerve az aktuálisan elért hőfokra meg kialszik... és onnantól marad is égve, hiába kapcsolom le a lámpa állásból offba az egészet... mondjuk ez lehet, hogy amúgy is így működik, csak sose néztem
Árban 15.000 -re gondoltam (csak maga a sütő), aki ért hozzá gyanítom rendbehozza könnyen. -
aazimi
tag
Valakinek kék switch-ei eladók? Illetve switch kiszedő? Köszi.
PÜ a biztos
-
aazimi
tag
válasz szente #25261 üzenetére
Én most átálltam fortnite és epic ingyenes játékaira, illetve pár ezerért szoktam régebbi játékokat venni. Most az Epic karácsony előtt érdekes lehet, tavaly vagy tavaly előtt így lett ingyen meg pl 3 tomb raider játék, biztos most is lesz valami komolyabb is. Amennyit játszok, simán elegendőek ezek is. Van otthon 3 gép, így a srácok is tudnak lan party feelinget fortnite-tal
PÜ a biztos
-
szente
addikt
Keresek 60-120 GB SATA SSD-t. Kp, vagy tudok helyette adni egy 96GB-os NVMe-t.
-
aazimi
tag
válasz aazimi #25259 üzenetére
Ezért vettem végül a vega 56 helyett egy rx5600xt-t. Teljesítmény, ár kb egy. De az 5600xt sokkal kevesebbet eszik, mint a vega hősugárzó
Nem szeretem a gépben az ilyen nagy fogyasztókat
Nekem 3060ti-hoz volt szerencsém, az mocsok jó volt, a 3080 gondolom már harapja az ampert rendesen. Mondjuk én még mindig fullHD-n vagyok, ezért nem is akarok nagyobb felbontású monitort, inkább 2-3 monitorral nyomom, hogy legyen elég felület.PÜ a biztos
-
aazimi
tag
válasz szente #25256 üzenetére
Szia! Akkor ugorj be a kellékházba, ott szoktam ilyen kábeleket venni. A sata 8pin csak arra jó, amikor mondjuk 1050ti-ból olyanod van, hogy van rajta tapcsati, de ugye abból létezik tapcsati nélküli is, tehát ott nem gáz. Viszont egy vega 56-nál már simán nem volt elég a masik tápról közvetlen érkező 8 pin mellé, saját tapasztalat. A 6pinről 8-ra az jó lehet átalakítóval is. Ezzel ne kockáztass!
PÜ a biztos
-
Grave_444
nagyúr
válasz szente #25256 üzenetére
Sata csak 54W-ot tud ha jól emlékszem.
2x6 -> 2x8 átalakító biztonságosabb lenne.Seasonic Focus+ Platinum 550W a táp, ami az adatlapodon? Azon 2 x 6+2pin van
Az kevés lesz, mert van benne egy védelem, ami kikapcsolja nálam már 3070 Suprim alatt is bizonyos szituációkban, vagy ha meg van törve a kábel a csatlakozás közelében.[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
Sziasztok!
Nem lenne valakinek olyan kábele eladó, ami tud csinálni +8 pin PCIE áramot?
-
-
Grave_444
nagyúr
Torrentezős, filmezős olcsó netbook eladó. [link]
-
csibe1
addikt
válasz [HUN]Zolee #25247 üzenetére
Minket is megnyugtattak az ügyfélszolgálaton (bár akkor nem tudom minek van a munkatársaknak névre szóló emailjük ), hogy a feldolgozás sorrendjében értesítenek, van rá 2 hetük vagy mennyi.
Gondoltam, hogy kösz bammeg, majd tüzet rakok a szoba közepén, mert nektek ráérős.
Veszett nyögvenyelősen megy nálunk minden, és már sok éve.
Közben meg legyél digis állampógár, mert jobb lesz. Persze, nagy kamu duma az egész, csak jobban tudnak csekkolni.
Anno már a Kész átverésben is ezen poénkodtak, pedig az nem mostanában volt.
Aztán még mindig ott tartunk, sajnos..." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
aazimi
tag
Sziasztok! Gondolkodom, hogy lecserélem az 5600g-s ryzen-t 1-2 gen-re +vga-ra. Ha érdekel és pont van egy ryzened, jelezd.
PÜ a biztos
-
[HUN]Zolee
őstag
Sziasztok.
Valakinek nincs ismeretsége a EONnál (Földgáz elosztási üzletág, Tervellenőrzési Osztály)?
6 hete várok a gázterv elfogadására és kezd hideg lenni''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
szente
addikt
Sziasztok!
Van egy 8GB-os DDR3 stickem, ami eladó lenne,de nem tudom kipróbálni.
Szóval ha valakinek érdekes lehet Várpalota/Veszprém környékén, akkor írjon, aztán ha kipróbálta az illető, akkor kialkudunk rá valami árat. -
Grave_444
nagyúr
Eladó pár SSD, HDD, RAM. [link]
-
varmi2
nagyúr
válasz szente #25242 üzenetére
Üdv.
Nekem van.nezd meg a hirdetesem.
Egyben és külön is mehet.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
szente
addikt
Még csak agyalok, de integrált procis alaplapja lenne valakinek? DDR3 és kettőnél több SATA3 előny.
-
Dobozos c64. 50eft
[link]
-
Rabbitf_24
addikt
RTX 4070 Asus dual eladó garival. [link]
-
Jefedrin
tag
válasz JamesHolden #25238 üzenetére
Szia.
Rendőrség fölött az iphone bolt. Én is ott rakatom. Mondjuk mostanában rendelek aztán magam felrakom.
Nekem 13 pro max van, olyan 4-5k közt szoktam fizetni náluk. Lehet kicsit drágább a 15 prora.
De ha rendelsz szívesen felrakom pormentesen.Margit, ne hízelegj, ne hízelegj. Még a végén nem verlek meg!
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
iPhone 15 Prora szeretnék üvegfóliát feltetni.
Melyik helyet ajánljátok Veszprémben?
köszi -
Felraktam rakás eladó cuccot.
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/masterdeejay/index.html -
szente
addikt
Sziasztok!
Ryzen 5600x-et, vagy jó áron 5700x-et vennék.
-
Speckó járat indul.
-
válasz helkis #25233 üzenetére
Kedd reggel az alsó már ott volt, szerda délutánra meg a felső.
Jó lenne ha nem csak tájékoztatóak lennének. Mondjuk így azon a szakaszon ahol nézi ott nem igen fogunk előzni csak √2-vel, vagy a mérő után egyből padlóval.
Ma reggel láttam már piros fényt is ahogy jöttek fel az autók. 75-nél még nem piros azt teszteltem.[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
Sziasztok!
Tegnap mentem a nosztori-n, és az aljában van egy gépezet ami zöld "mosoly"-t mutatott, (más mögött mentem), kb fél órával később felfelé mentem, de nem a kiírt 70-nel..
ott is van egy haonló készülék, ezt nem láttam mit mutatott..Kérdésem mikor kerültek ezek ide? Számítsak büntire? Vagy ezek csak tájékoztató jellegű információs eszközök?
Előre is köszi!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Horec
tag
Környéken nem tudok, az alábbi helyre szoktam vinni VW Lupo autómat az időszakos szervízekre és egyéb javításokra.
Megvagyok velük elégedve.
Baráti Autó Service, 9081 Győrújbarát, Zrínyi u. 46. -
Daert
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani autószerelőt a környéken aki megbízható és a VW tsi motorok nagy ismerője? -
vashal
tag
Nincs valakinek ötlete mitől van ez a hiba? Próbáltam már két gépen és két fajta törést is de mindig hibázik.
-
aazimi
tag
-
[link]
Eladó ipari pc. 30eft
Szabvány Dvi és szabvány tápkábelt nem tudok hozzá adni.
Érintőképernyős, nagy külső tápos
Teljesen passzív mind a táp mind a gép.
Van rajta egy rakás powered usb port. Monitorja is powered usbről megy. Monitorjának eredeti talpa nincs meg, egy másikat adok hozzá ami állítható.
60gb-os ssd win7-el telepítve de eredetileg valami spéci linux volt rajta.
[ Szerkesztve ]
-
_kovi_
aktív tag
Eladó Fujitsu PC. [link]
-
válasz Rabbitf_24 #25220 üzenetére
Kifejtenéd, mi a "jó minőségű"? Mert ennek a hossza fele akkora, de az ára... Amúgy MM, Euronics, esetleg ToneSys.
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
Lehet valahol Veszprémben jó minőségű RCA kábelt venni? 1,5 max 2 m-es érdekelne.
-
válasz JamesHolden #25218 üzenetére
eMAG automatába rendelés
A Tone Sys is foglalkozik ilyesmivel, de hogy mi van nekik raktáron...
Esetleg kérdezz rá a Mentavillnél.
Régen volt egy DJ bolt, de szerintem már régen bezárt.[ Szerkesztve ]
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek tudok Veszprém és környékén hasonló diszkógömböt venni?
-
varmi2
nagyúr
Itx konfig, kiválóan alkalmas, home szerver, fileszervernek, vagy épített nas-nek. Várpalotán kipróbálható, és vihető. Itt a topikban lévőknek 38k. A képeken látható ssd nélkül, de minden mással együtt. Link
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
szente
addikt
Sziasztok!
Esélytelennek érzem, de nincs valakinek kicsi pénzért DJ keverője (2 csatorna és 3 sávos EQ)? Esetleg bérlés is szóba jöhet, de boltnak azért nem adnám oda a fél vesémet érte.
Este meglepetés lett volna, hogy gyerekkori baráthoz beállítok egy DJ felszereléssel nosztalgiázni, de az utolsó pillanatban elhalálozott a keverőm. -
_kovi_
aktív tag
16GB DDR4 2666Mhz SoDIMM memória KIT (2x8) eladó
[link] -
ArmanD.
őstag
ANBERNIC RG35XX H Game Console 64GB 5000+ Games - Black kézikonzol vadi új állapotban dobozában Veszprémben eladó, kijelzővédő üveg is applikálva rajta. Ennyi pénzért nagyon sokoldalú és szórakoztató eszköz, TV-re is köthető akku 8 óra játékot bir, Wifi, BT, és rengeteg nyalánksággal 30+ támogatott platformmal, további TF kártyával bővithető és bármilyen játék letölthető és pluszban telepithető!
Támogatott platformfok: PSP, PS1, DC, NDS, ARCADE, GBA, GBC, GB, SFC, FC, MAME, MD, GG, PCE, NGPC, SMS, WSC stb.Ár: 26k
Öreg vagyok már bohócnak!
-
inf3rno
nagyúr
No én közben kiigazodtam a parkolóbérletek terén. A Bagolyvár parkolóházban tényleg ott van egy iroda, ott lehet személyesen venni. Lehet online is venni. Nincs fizikailag létező bérlet, matrica, stb., csak beregisztrálnak a rendszerbe. Lehet előre is venni. Úgyhogy a következő már online lesz.
Buliban hasznos! =]
-
_kovi_
aktív tag
Rack szekrény polc: [link]
-
aazimi
tag
Sziasztok! AIO vízhűtése valakinek? Lehet esztétikailag nem kifogástalan is, akár ventik nélkül. Csak a pumpa menjen és viszonylag halk legyen
PÜ a biztos
-
CSAK EZEN A HÉTVÉGÉN! (legkésőbb hétfő délutánig foglalható!)
125eFTEladó komplett konfiguráció i5 10gen, 16gb ram, 29" monitor, bill egér
LG 29WP500 UltraWide Monitor, dobozában, papírokkal, használati út mutatóval.
Dell Premier Multi-Device vezeték-nélküli egér és billentyűzet páros. Billentyűzet váza alumínium, nem gagyi műanyag.
Aerocool Tomahawk gépház.
külső CD-DVD író olvasó meghajtó.
A számítógép belsejében:
- Alaplap: Gigabyte H410M S2 LGA1200
- Processzor: Intel Core I5-10400F 2,9GHz*6 LGA1151
- Memória: 2*8 Gb 2666 MHZ Corsair DDR4 Vengeance LPX
- Videokártya: GeForce GTX 1060 3Gb
- Tápegység: Gigabyte 450W 80+ Bronze
- SSD-k: 1db 1 TB - os, 1db 128 Gb-os, 1 db 480 Gb-os, 1 db 280 Gb-os
Személyes átvétel Veszprémben -
Jefedrin
tag
válasz inf3rno #25200 üzenetére
Lehet bankkártyával igen.
Előre ha jól tudom nem lehet venni. Illetve, ha van bérlet és mondjuk kilencedikén jár le és pl hetedikén bemész kifizetni a kövi hónapot akkor úgy. De pl egy két héttel előre nem.
Amikor bemész aznaptól írja.[ Szerkesztve ]
Margit, ne hízelegj, ne hízelegj. Még a végén nem verlek meg!
-
inf3rno
nagyúr
válasz inf3rno #25200 üzenetére
Online lehet előre is venni bérletet, de a világon semmi info nincs róla, hogy ez fizikailag ide kell, hogy érjen postán, vagy csak valami rendszer regisztráció, vagy ilyesmi. Nincs ÁSZF, GYIK, stb. a honlapon. Inkább bemegyek, aztán megpróbálom megint személyesen hétfőn, hátha most már megtalálom a helyet.
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest