Aktív témák

• azbest

félisten

válasz smithsys #456 üzenetére

Gyanús, hogy sima fix 5v töltőkkel mennek a készülékek. Alig-alig találni hírt olyan töltőről, ami kapható és pe-s vagy pe+-os. Qc2.0 és Qc3.0 már akad (pl blitzwolf, de azok valószínűleg nem kezelik a pe-t).

Ha max 5v és max 2A amit le tud adni, attól nem fog gyorsulni a töltés. A 3-5v közötti lehet talán olyan mód, amikor közvetlenül a lithium akkut tölti, legalábbis a pe3-at úgy reklámozzák, hogy typec kábelelel az akku és a táp közvetlenül kerül összeköttetésbe és kommunikálnak egymással. Nameg fel szokták tünteni a többi feszültséghez tartozó ampereket is.

A soc elvileg tud pe+ -ot, csak hát töltő nem nagyon van hozzá.

Amit eddig találtam, péládul
    Elephone P9000 PE+ Quick Charger [link]
    HF-QC-084 [link]

Az értékek a qc2.0-ára hasonlítanak, de szót is kellene érteniük a töltőnek és a telefonnak.

Ha jól gondolom akkor a letv = leeco és az x600 = le1.
    A le1s töltője is tud gyorstöltést. [link]

--

GG3 kapcsán simán lehet, hogy igazat mondanak azzal, hogy a zsírtaszító bevonat (oleophobic) szedhet össze karcot.
    Neten láttam videókat, ahol karcokat tüntettek el ipadról radírral - gondolom pont a védőbevonatot dörzsölték le az okosok.
    Külön is lehet kapni olyan folyadékot és bármilyen kijelzőt kezelni vele [link]
    Ez az ember meg nem tudom milyen vegyi környezetben él, hogy egy hónap alatt lemálnak a bevonatok a lumiáiról [link]

Aktív témák