Aktív témák
-
Hacked_3940
csendes tag
Szia Vadőr!
Próbáltad már, hogy a BIOS-ban a Reset Config Data-t engedélyezed? A Boot Device Priority-nél a HDD az első helyen van? Még a CMOS elem kivét és újra berak lett volna az ötletem, de látom azt már próbáltad.
Esetleg, egy gondolatvillanás erejéig, mit szólnál egy BIOS frissítéshez? Rizikós, de ki tudja...
Vagy tudod mit? Inkább ments le mindent a vinyódról, utána partícionáld és formázd újra, és nyomj rá egy új rendszert :) Aztán ha azután is pimaszkodik, frissítsd a BIOS-t. Ne hagyd magad :D -
2lock
csendes tag
Köszi az infot. Utánaolvastam, és én is ezeket találtam különböző külföldi fórum oldalakon. Ki is próbáltam őket, de mindig megjelenik. Már olyan parancsot is próbáltam, hogy floppyról bootol, aztán fdisk/mbr. Úgy tudom, hogy ez a boot.ini file-ban állítja vissza az értékeket 0-ra. Ez sem segített.
De azért kösz szépen. -
McJames
senior tag
DMI - Desktop Manegement Interface
szoftverek számára engedélyezi a computer hardware-es környezetéről történő információgyűjtést
Boot közbeni lassulás vagy fagyás lehetséges okai:
- Hibás, sérült bootfile(-ok)
- A boot disk és/vagy egyéb hardware csatlakozása helytelen, hibás vagy nincs csatalkoztatva
- A boot-olást végző eszköz és/vagy egyéb hardware helytelen BIOS/CMOS beállítása
- A boot disk és/vagy egyéb hardware hibája -
2lock
csendes tag
Sziasztok!
Win Me oprendszernél bootoláskor miután felvillana winme nagy színes logok, egy ilyesmi felirat jelenik meg hogy ''verifying dmi pool data'', és áll a rendszer kb 10 mp-ig, és közben látszólag nem csinál semmi. Ezután folytatódik a bootolás menetrend szerint, de zavar ez a holtidő.
Mi lehet ez? Eddig még nem volt, csak most ugrott elő. És ami a legfontosabb, hogy hogyan tüntethetném el.
Ami eddig csináltam. Próbáltam a biost alapértelmezettre (optimal) állítani. CMOS clrear, ide kábeleket megcserélem. Eredmény semmi.
Aki már megküzdött ezzel a problémával kérem írja meg tapasztalatait.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest