Aktív témák
-
2lock
csendes tag
Köszi az infot. Utánaolvastam, és én is ezeket találtam különböző külföldi fórum oldalakon. Ki is próbáltam őket, de mindig megjelenik. Már olyan parancsot is próbáltam, hogy floppyról bootol, aztán fdisk/mbr. Úgy tudom, hogy ez a boot.ini file-ban állítja vissza az értékeket 0-ra. Ez sem segített.
De azért kösz szépen. -
2lock
csendes tag
Sziasztok!
Win Me oprendszernél bootoláskor miután felvillana winme nagy színes logok, egy ilyesmi felirat jelenik meg hogy ''verifying dmi pool data'', és áll a rendszer kb 10 mp-ig, és közben látszólag nem csinál semmi. Ezután folytatódik a bootolás menetrend szerint, de zavar ez a holtidő.
Mi lehet ez? Eddig még nem volt, csak most ugrott elő. És ami a legfontosabb, hogy hogyan tüntethetném el.
Ami eddig csináltam. Próbáltam a biost alapértelmezettre (optimal) állítani. CMOS clrear, ide kábeleket megcserélem. Eredmény semmi.
Aki már megküzdött ezzel a problémával kérem írja meg tapasztalatait.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest