Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
kavicssli
addikt
én ilyet rendeltem 2 darabot a GeminII-re!

Scythe Kaze - White LED SY122512WH-VR - 1600 rpm ( 120x120x25mm ) Ja és 2400ft darabja
Megnéztem a ventiket amiket linkeltél! Én mondjuk a Zalmanra szavazok a TT-nél nézted ezt: zajszint: 25,5~45 dBA
ez már rohadt hangos 
-
bmarko
tag
Sziasztok!
Láttam már több témát is ezzel kapcsolatban, azonban pontos instrukciókra lenne szükségem...
Egy halk számítógépet szeretnék...
A házam egy Casetek 1020-2a, melyben 5 db ventillátornak van hely (2 db 8cm, 3 db 9,2 cm) ...
Szeretnék olyan ventillátorokat vásárolni, melyek halkak, azonban jó levegőszállítással rendelekznek, mert most sikít az egész, mint egy erőmű...
A procihűtő egy Zalman 7700Cu, ez elég csendes, nem isszeretném lecserélni, azonban érdekelne megoldás az alaplapra illetve a videókártyára is (ez lehet teljesen passzív is).
A CPU hűtő is lehet passzív, azonban a vízhűtés egyenlőre nem játszik...
Segítségeteket köszönöm! -
Bubu79
addikt
válasz
BobChemistry
üzenetére
Mechanikus tisztítás (szűrés), szárítás után irány a molekulaszűrő, majd a levegőbontó blokk, ahol hűtéssel történik a szétválasztás; az eljárás hasonló az olajfinomításhoz - csak itt negatív hőfokokkal.
A folyamat végén nagytisztaságú folyékony nitrogén, oxigén, és argon távozik a tartályokba
(jellemző hőfokok: O2 ~-196, AR ~-168, N2 ~-182 celsius, de ez függ a nyomástól is) -
B_Nonesz
csendes tag
OK értem, na min1
-
B_Nonesz
csendes tag
Hú bocsika, Így kómásan nem voltam benne biztos az 1 l-ben ezért -> google ventillátor search Láttam ott az aqua oldalát (eddig hittem nekik)
csak nem kerestem rá 1 l-el, pedig ott több találat van.
Megkérek egy MODERÁTORT, hogy javítsa ki a címet Ventilátorokra.
Előre is köszönöm -
B_Nonesz
csendes tag
Bocs, hogy csak úgy eltüntem, lépnem kellet a gép elöl.
Na utánna néztem és ez a légnyomás mérték egysége olyasmi lehet, mint a Hgmm.
Egy ilyet akarok hűteni Bővebben: link, csak hozzá keresek ventit előre, meg hátra ugyan olyat, miközben keresgettem elvesztem az adatokban
,de így már minden stimmel
.
[Szerkesztve] Link javítás
[Szerkesztve] -
B_Nonesz
csendes tag
Újra itt!
-
Bubu79
addikt
Tuti friss technika (már amennyire egy 6 éves tech. friss lehet), de itt inkább a saválló volt a divat szerelésnél. Egyébként jó hely, csak itt lehet 40 fokos melegben havat látni a csöveken!

(szerk.) Milyen jó kis topikot nyitottak itt nekünk.
De most már elteszem magam holnapra, mert reggel meló. Jóccakát!
[Szerkesztve] -
tts
addikt
hát ezt sosem gondoltam volna - én hülye
- csak 20 vagyok mérnök-főfizikus - és ugyan ennyi ideje dolgozom a szerelő iparban - ajjajajaj
- de nagyon köszönöm a segítséget
- te öreg - tele vannak a hsz-ek kis vigyorgó meg ugráló emberkékkel - nehogy már komolyan vedd 
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
''Teccik-nem teccik'', a H2Omm akkor is egy az iparban sok helyen használt mérőszám. Nálunk a cégnél még van néhány őskövület műszer, ami ezt használja.
Hála Istennek használnunk már nem kell, mert kitalálták a membrános nyomástávadókat
(szerk.) Nicsak, hová lett a topiknyitó?
[Szerkesztve] -
szeva000
addikt
Na ez a topic is fényes jövő elé néz

-
tts
addikt
hát pedig nekem is Winner kolléga variációja tetszik jobban - és ha nem tévedek még Arkhimédesz kolléga - a vízbemerülés atyja, és amit kevesen tudnak róla, az első 12 V-os ventik kifejlesztője - vezette be ezt a mérőszámot

-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?

A mmH2O nyomás értéket mutat / megmutatja, hogy hány mm-es vízoszlop fejt ki ugyanekkora fenéknyomást.
(szerk. némi fogalmazási hiba)
[Szerkesztve] -
I. Richard
senior tag
KERESŐ....

1000+1 topic van már... Nem is linkelek keresd meg Te magad...
-
B_Nonesz
csendes tag
Ide jöhet minden ventillátoros kérdés.
Nekem kezdésképpen az lenne a kérdésem, ugyebár a ventillátoroknak vannak különböző adatai, és egyre nem jövök rá, hogy az meg mi. Mértékegysége:mm-H2O. Ebből a nagyobb szám a jó, vagy a kisebb?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ez már rohadt hangos 
csak nem kerestem rá 1 l-el, pedig ott több találat van.
,de így már minden stimmel
.