Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• updog

őstag

LOGOUT blog

válasz weiss #20 üzenetére

Hogy akkor mennyi volt, szerintem mindegy, most ennyi, ő jött velem: https://autozseni.hu/arlista.html (korrekt volt, mert amelyik autó ránézésre kotla, és alá se kellett mászni hogy ez kiderüljön, azt nem számolta fel, persze ez is 6 éves tapasztalatom, szóval lehet hogy más az ÁSZF már :D ).
    De abszolút megérte, közhely hogy sokkal többet spórolt nekem, hogy normális, egyben lévő, biztonságos autót tudtam venni.
    És megkövetem, mert nem (csak) "szerelő" hanem használtautó-szakértő :)

[ Szerkesztve ]

"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

• updog

őstag

LOGOUT blog

Kereskedőtől vettem az autót, a titok az volt hogy vittem magammal szerelőt, és reggel mielőtt indultunk, felhívtam kb. 15 előre kinézett (típusra szűkített) hirdetőt, előre lefektettem a játékszabályokat hogy viszek szerelőt és biztosítsák hogy ki tudunk állni az autóval, és ha átnéztük mennénk is egy kört, ha minden OK, kézbe adom az árát.

A fele itt ki is esett. Maradék 7-8-ból majdnem mindent végigjártuk, volt neves márkakereskedés, meg Fehér úti telep is, végül egy Üllői úti telepről vettük meg azt, amire a szerelő is mondta, hogy megvenné (aznap az első ilyen volt, délután háromra jutottunk oda...). Egyébként most nézem, 3.9* az értékelésük, sok 1*-gal, szóval nem az az elit telep :D De 5 évet mentem vele utána kvázi hibátlanul.

Eladni pedig magánszemélyként adtam (itt PH/HA-n, nincs az az isten hogy hahun magánszemélyként harcoljak az idióta érdeklődőkkel). Aki megvette, ő is hozott magával szerelőt. Szerintem vételkor és eladáskor is win-win szituáció volt, de rá kell készülni. Ahogy írták, autó adásvételkor szerintem sem játszik ez a napokig üzengetünk egymásnak mint a szerelmesek dolog, prompt kell menni kápéval a zsebben, felkészülve.

[ Szerkesztve ]

"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák