- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogy akkor mennyi volt, szerintem mindegy, most ennyi, ő jött velem: https://autozseni.hu/arlista.html (korrekt volt, mert amelyik autó ránézésre kotla, és alá se kellett mászni hogy ez kiderüljön, azt nem számolta fel, persze ez is 6 éves tapasztalatom, szóval lehet hogy más az ÁSZF már ).
De abszolút megérte, közhely hogy sokkal többet spórolt nekem, hogy normális, egyben lévő, biztonságos autót tudtam venni.
És megkövetem, mert nem (csak) "szerelő" hanem használtautó-szakértő[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Kereskedőtől vettem az autót, a titok az volt hogy vittem magammal szerelőt, és reggel mielőtt indultunk, felhívtam kb. 15 előre kinézett (típusra szűkített) hirdetőt, előre lefektettem a játékszabályokat hogy viszek szerelőt és biztosítsák hogy ki tudunk állni az autóval, és ha átnéztük mennénk is egy kört, ha minden OK, kézbe adom az árát.
A fele itt ki is esett. Maradék 7-8-ból majdnem mindent végigjártuk, volt neves márkakereskedés, meg Fehér úti telep is, végül egy Üllői úti telepről vettük meg azt, amire a szerelő is mondta, hogy megvenné (aznap az első ilyen volt, délután háromra jutottunk oda...). Egyébként most nézem, 3.9* az értékelésük, sok 1*-gal, szóval nem az az elit telep De 5 évet mentem vele utána kvázi hibátlanul.
Eladni pedig magánszemélyként adtam (itt PH/HA-n, nincs az az isten hogy hahun magánszemélyként harcoljak az idióta érdeklődőkkel). Aki megvette, ő is hozott magával szerelőt. Szerintem vételkor és eladáskor is win-win szituáció volt, de rá kell készülni. Ahogy írták, autó adásvételkor szerintem sem játszik ez a napokig üzengetünk egymásnak mint a szerelmesek dolog, prompt kell menni kápéval a zsebben, felkészülve.
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest