Aktív témák
-
Kriss
tag
megéri most boltit venni, mert rohadt jó az új széria.
az enyém megy alapfeszen 2500-at, 1,675-ön 2800-at.
3000-en még elkezd tölteni a win.
csak kéne egy dfi lap alá, és akkor lehet primestabil is lenne. -
leander
csendes tag
up a kobon, mert hetvegen mindenfelekeppen veszek egy boltit
-
g@bo
nagyúr
van egy 3200+ om 2000 mhz alap, de 2050-en vizzel 1.8 volton is beszarik, érdekel?
-
leander
csendes tag
up
-
leander
csendes tag
up
-
leander
csendes tag
up
-
leander
csendes tag
up
-
leander
csendes tag
válasz
kennystyle #38 üzenetére
az av8 tenyleg nem birta, de most an8 ultram van, ebben sem megy 300at..
-
leander
csendes tag
válasz
kennystyle #36 üzenetére
nem komalja a 300as fsbt a proci
-
leander
csendes tag
nem tudom mibol gondolod h en osszetevesztem, nalam alap az 1-2 nap prime. es nem tetrissel szeretnek jatszani, bar lehet nehez elhinni. megprobalok turelmesen varni, ha nem kapok jot, akkor nem kapok, de legalabb nem probaltam. csak annyi az egesz h zavar h itt hever parlagon a 600as ram, mert a procim 270es fsb korul fullad ki..
-
HZSolti
tag
Látom sokan összetévesztik azt, hogy egy cpu mennyin ''röffen'' be és mennyit bír valójában full terhelésnél tartósan. Mindenképp akkor stabil a tuning ha LEGALÁBB a PRIME fut rajta vagy fél napig /még megspékelném némi memtest-tel is!!!/.
Örülj ha kapsz egy E3-as venice-t ami stabil 2600MHz.
Mellesleg mi van akkor ha 2500, 2600 és nem 2700 vagy 2800?)Ha ezt nekem megmagyarázza valaki.........megköszönném. Lassú mi? Nem megy a tetris elég gyorsan?
Bocs ha irónikus voltam, de......
Mire beszerzel egy ''faxa'' cpu-t, addigra megfizethető lesz a X2.
-
leander
csendes tag
ejjeli tuningolo up
-
leander
csendes tag
up
-
leander
csendes tag
ma meglesz az uj lapom, meglatjuk turi-e a procim a 300as fsbt. sajna AV8-ban 2500mhz folott meghal
nagyon odavagna a 300as fsb szinkron rammal. tegnap tologattam kicsit, 3dmark meg lefutott 310es fsb-vel szinkron rammal, de ahogy vege lett a tesztnek egy akkora reset kovette h orditott a gep.
ha nem jon tobb ajanlat valszeg ramozdulok a tiedre -
leonit
csendes tag
Érdekes módon nem reagálsz, ha már megszabadultál a cuccodtól és gond van vele?!
Hogy van ez?
Elsózod a gagyit és felszívódsz? -
leander
csendes tag
fel
-
leander
csendes tag
mai uccso up
ugy tunik kb het vegeig raeros a dolog, mert nem kaptam meg a kivant deszkat, a jelenlegivel meg az uj procival is ua ugy terdig allnek a szarban... -
leander
csendes tag
up
-
tkesy
addikt
válasz
Foglalt név #15 üzenetére
Ez lett az utódja... [link] Semmi válogatás, meg sorozatszám nézes, meg hasonló dolgok...
bár még Prime95-el nme lett letesztelve....
( De ennek megint piacolás lesz a vége asszem, mert a 4 GEIL modullal, már 215-nél nme áll föl a gép...a teszt egyébként DDR566-os A-DATA-kal volt, teljesen Auto időzítésekkel, a biosban 1.525V volt beállítva, és 315 MHz volt az ahol már nme állt fel a gép... Nem tom 1.6V-al hogy menne, azt már nme próbáltam ki... )
-
leander
csendes tag
válasz
Foglalt név #21 üzenetére
biztos ami biztos az alaplap ne legyen hatraltato tenyezo ;) orajelben mit tud a kicsike?
-
leander
csendes tag
válasz
Foglalt név #19 üzenetére
prociszorzora gondoltam. mind1, ha jol megy erdekel, addigis egy UP
-
leander
csendes tag
válasz
Foglalt név #15 üzenetére
oszd le a ramot ameddig csak tudod, szorzo le azt hagy szoljon
mondjuk a 285 1,5Von nem a legjobb
bar az enyemet igy is veri
-
NoLF
veterán
egyébként nincs problémája ugye amint látod a 2700 mhzel, tehát ez is ér vmit.
-
Janesz
őstag
mennyi most az ára egy ilyennek?
2750mhz alapfesz (1,4v) winchester -
NoLF
veterán
3000+ venice e6 ért mit adnál? 1,5ön nálam a 9*300 simán elérhető eredmény tőle.alapfeszen 2500at gond nélkül viszi, még többet is
most épp Mező Érték
CPU típusa AMD Athlon 64, 2100 MHz (9 x 233)
ennyin megy mert ennyit megy a ramom szinkmronban. de a 939 tuning topicbanatsz ezt azt.
mi legyen? -
leander
csendes tag
ugy tunik, hogy holnap du mindenfelekeppen beszerzek 1et, csakhat az ugyebar zsakbamacska
HA NEM AKAROD ELADNI, AKKOR IS ADD EL NEKEM!! kapsz melle egy zold pattogoslabdat, ugy 4cm az atmeroje, eddig 2 ablakot tortem ki vele. gari nincs ra
ps: egy 9*300ert a bal karomat is odaadom, vagy esetleg kis rafizetessel a jobbat is.. -
leander
csendes tag
-
leander
csendes tag
tehát, téma adott, a lényegh ne 60000Vtal vigye amit tud, hanem minnel kevesebbel.
a lec a meglevo procim, 2500mhz@1,52V (3200+ venice)
varom az ajanlatokat
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged