- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
-
DeFo
tag
Majdnem ilyen. Annyi a különbség, hogy nem Plexi az oldala. Mivel sosincs rajta az oldallap így felesleges volt.
Brutális bizony. De az 5 db 8cm-es venti picikét hangos. Szóval picit zajos viszont nagyon jó a szellőzése. Hát valamit valamiért.
Feketét akartam ,de amióta megvettem a kéket, azóta már nem is tetszik a fekete. Nekem nagyon bejött. -
ALI_G
veterán
jó kis lap
én kifogtam egy hibásat 1,5 hónapja, 3 hétig túráztatták Pesten gariztatni (1 hónapig volt előtte nálam, és végig csak baj volt vele). Majd 3 hét után visszadták a pénzem, mert nem tudtak raktárról cserélni nekem, és most itt vagyok lassan 1 hónapja alaplap nélkül.
Valszeg egyedi esetről beszélhetek, meg ha használtat veszel az már legalább bejáratott.
sok sikert, csa'-csa'
[Szerkesztve] -
DeFo
tag
Nem azt írtam, hogy kapsz 6800 Ultrát karácsonyra, hanem kérsz.
Ilyen szintű karácsonyi ajándék nálunk sem játszik sajnos.
Nem 300K kell egy jó géphez, sokkal több kell:
40k Proci, 30k lap, 100K video, 50k memória, 25k wincsi, 25k ház, 25k táp, 10K proci hűtő vagy 50k vizes, 12K DVD író, 15K egér-bill., Remélem így hirtelen nem hagytam ki semmit.
330k-400k között most már jónak mondható gépet raksz össze. -
DeFo
tag
Most megveszed a lapot, karácsonyra kérsz egy 6800 Ultrát, s máris megvan a fele.
Procit meg memóriát könnyű lesz szerezni, mert most sokan váltanak 64-bitre (lást én is).
Már ha megvan rá a pénz.
Igaz is amikor bedöglött a videókarim egy kölcsön ATI7000-sel NFSU-ztam. 640*486-ban ippeg nem akadt. Egy ATI9550 tökéletes lehet hozzá. -
-
DeFo
tag
A memóriát alapon és húzva (bár számára az 500MHz az alap nem a húzás) is leteszteltem (több órán keresztül) nem mutatott hibát.
Tápegységre már én is gondoltam, de ha bármi gondja lenne, ezzel a konfiggal, akkor melegedne de veszettül. De nem teszi. Bár a hiba oka ettől még lehet a táp. Alapban 20 pines a csati a tápon és vettem hozzá átalakítót. Lehet ez is a hiba forrása.
5 venti van csak a házban, úgyhogy nem nagyon melegszik benne semmi.
Vincsik kb 25C, Proci 100%-on 30C, a videokarira nem emlékszem, de az 50-et még nem érte el.
A 64Bit-es Windows iszonyat szar még. Azt még próbaként sem raknám a gépre. A 32Bit-esnek mennie kéne rajta csont nélkül.
Már arra is gondoltam, hogy minden megy külön külön rendesen, csak együtt nem valamiért.
2 csont új XP telepítés kb 1 hét után megadta magát. -
Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest