Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic V2 - origami
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Lehet, hogy valmit már a PS3 is tudott, de az nem annyira kifinomult, mint a mostani megoldások. A PS5 Pro (ha nagy valószínűséggel lesz) ezt jobban fogja tudni.
#9 HELLAFLUSH Sajnos ez az optimalizálás velejárója, he name akarják, hogy a konzolos játék itt-ott beszaggasson.
#8 Dr. Akula Ezt egyébként a Nindendo kezdte el, akik a DS és 3DS kézikonzolokból kiadtak az alapnál erősebb verziókat is (DSi, 3DS XL), nem csupán "slim" modelleket.
#18 GodGamer5 A Cell-t nem igazán szerették a multiplatform fejlesztők, mert nehezebb volt rá optimalizálni, mint az X360 CPU-jára. Tény viszont, hogy főleg az utolsó évben szép dolgokat csináltak meg rajta: Beyond vagy TLOU.
-
Kansas
addikt
Én inkább úgy tenném fel a kérdést: Kell AI felskálázás a Playstationhöz?
Vagy akár az XBOX-hoz - fura, miért csak a PS van megemlítve, miközben az XBOX-ban sincs AI-gyorsító egység tudtommal... azért, mert abból nem jön "pro" modell? De a PS4Pro se tudott extra feature-t a PS4-hez képest a 4K támogatáson kívül, csak a kraft több benne...Nem gondolom hogy az AI felskálázás annyival többet tudna, hogy érdemes lenne érte új hardvert venni. Erős a gyanúm, hogy többet számít az hogy konkrét vasra lehet optimalizálni a szoftvert.
Ha megy a mostani hardveren, jó, ha nem, a kutyának nem hiányzik... -
BoC1ka
senior tag
Hát szerintem a PS4 PRO ennyi idő távlatából egy elég erős konzolra sikeredett. 4 PS5-tel (+2X, 1S) a hátam mögött kipróbáltam most bari PS4 PRO-ját, és gyakorlatilag ps5 grafika - ámbár 30fps-en (SSD használata kötelező)
Aztán gondolkodtam - egy ps nyilván kell - és majdhogynem az összes játék elérhető PS4 PRO-ra is, Spider Man 2 pl nem ( Bár 1 megvan és nem nagyon izgatott eddig).
Nekem, abszolút kocajátékosnak gyakorlatilag felesleges egy PS5, tudok várni +5mp-et betöltésnél. Úgyhogy mondtam barinak ez most egy picit nálam marad

-
yericho800
aktív tag
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Ps5 kb ami érdekelne meg ami miatt vennék ps5 az a demons souls remake.
Lessz blood borne 2 meg pár exkluzív akkor veszek egyet
-
foxmastR
csendes tag
Szia. Hamar elkelt gondolhatod
ez a padló gar nélkül de mi gond lehet?
Eladó Digital PS5 - HardverApró (hardverapro.hu) -
Lenry
félisten
válasz
Sidorovich
üzenetére
köszi, azért is, mert ha 120-ért van, már veszek is

mondjuk a 135 se vészes, legtöbbször 160 - 180 közt látok -
Yodafon
őstag
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
igen csak ugye itt a PC hardvert hasonlitja egy jatekokat ado szolgaltatassal. Ami hat valljuk be nem tul ertelmes
-
HELLAFLUSH
őstag
Szvsz akinek van pénze jó gamer PC-re annak játékra is van.
A pc sokkal univerzálisabb és elég ~5évente cserélgetni benne a hardvereket...arról nem is beszélve, hogy egy jó PC akár munkaállomásnak is jó lehet amivel pénzt is lehet keresni.
Pár játék miatt konzolt venni meg marhaságnak tartom, nem a PS2-es korszakot éljük már sajnos amikor rengeteg jó játék volt.
De ez csak az én véleményem.
-
Elnéztem. 135.000 a legolcsóbb hvaprón. Linket a fórumtárs se hozott az RTX kártyás példára, nem tudom, mennyire szabad random hirdetéseket akár csak példának ilyen topicokba behozni, még ha nyilvánvalóan nem reklám a cél.
Keress rá, hogy "playstation 5", az árat meg állítsd be 120.000 és 150.000 közé. -
Lenry
félisten
válasz
Sidorovich
üzenetére
akkor a PS5 is 120.000, találtam ennyiért hardveraprón
linket meg a cica hozza?
-
Ja, hogy használt cuccok áraival érvelsz a PC mellett. Zseniális.

Ha a 3070 100k, akkor a PS5 is 120.000, találtam ennyiért hardveraprón.
Nyilvánvalóan mindenki, aki be tud kapcsolni egy PS5-öt, az be is tud építeni egy videokártyát egy gépbe és felrakni a Windowst, ami megint csak ki tudja honnan van?!
nCore vagy 3-5 dolláros külföldi lopott kulcsok? -
tibaimp
nagyúr
Szerintem is lesz PS5 PRO, és "csak" annyival fog többet kínálni, mint annó a PS4 PRO kínált a PS4-hez képest. Kicsivel több FPS és/vagy nagyobb felbontás, átdizájnolt házban.
Aztán az igazi AI felskálázás meg jön a PS6-al pár év múlva.
-
Yodafon
őstag
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
A játék gondolom ingyen jön ncore-rol
-
h-yle
addikt
Egy 3070 100k körül van, aláteszel egy bármilyen, nem ősrégi platformot és mehet a gaming PS5 szintnél magasabban.
Ha jól emlékszem akkor a PS5 valahol egy Ryzen 3600-3700, 16G RAM, 2070 Super szinten van, ez azért már bőven megugorható ugyan olyan, vagy alacsonyabb áron (hvapróval, garival számolva). Főleg ha nem 0-ról építkezik valaki, de a konzol mindig is olcsóbb volt, és olcsóbb is lesz hosszútávon, mint 1-2-3 évente fejlesztegetni a PC-t
-
HELLAFLUSH
őstag
És akkor még mindig vannak 30fps-es játékok 2024-ben...vaaaagy kapsz 60fps-t kisebb részletességgel meg kisebb felbontással.

Némelyik játék úgy néz ki a PS5/XSX-en mint egy PS3/XBOX360-as játék..és sajnos ez nem a konzolok hibája hanem a játékfejlesztőké mert magasról tojnak az optimalizálásra (1-2 stúdiót kivéve) pedig egy 20-30e Ft-os játéktól nem ezt várná az ember.
Arról nem is beszélve, hogy a két kezemen megtudom számolni, hogy mennyi értelmes játék jelent meg idáig ebben a generációban.
Az biztos, hogy a következő konzolgeneráció vásárlásánál nagyon el fogok gondolkodni.
PC-s oldalon is látszik, hogy arra megy ki a játék, hogy a legjobb/legdrágább hardvert vedd meg ha a 60fps-t!!! el akarod érni...pedig a játékok grafikája nem indokolja meg azt a rohadt sok pénzt. -
Dr. Akula
félisten
-
Dr. Akula
félisten
Azóta vannak ezek a félgenerációs konzolok, mióta alsó-középszintű pc-s hardverből barkácsolják. Régebben amíg 1-2 évig még nagy szám tudott lenni egy konzol, nem kellett félidőben szégyenkezni a vállalhatatlan hardverért.
-
IgorKGB
csendes tag
ha 720P-ben renderel marad elég számítási kapacitása a felskálázáshoz

-
Yodafon
őstag
Ehhez pedig egyáltalán nincs szükség egy esetleges PlayStation 5 Pro konzolra, a PlayStation 5-ben is megvan minden szükséges részegység a feladat végrehajtásár
Na jo de a PS5 Pro mindezt gyorsabban fogja megcsinalni tehat szukseg lesz ra
-
h-yle
addikt
Nyilván a PS6 lesz érdekes, ez nem is kérdés. A Pro annyit ("szokott", meg fog is) tud, hogy kap egy erősebb/modernebb GPU-t esetleg modernebb IO-t és egy másik házat, hogy a szépség mód 1080p - 4k 30FPS helyett, mehessen 1440p - 4k 60 FPS-el, részletesebb grafikai beállítások mellett, azt csókolom
-
buherton
őstag
Olyan nagy újítás nem lehet a Pro-ban, mert a PS5-re is ugyanúgy ki kell adni a játékot. Majd a PS6 lesz érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Asus V16 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5070 32GB 512GB NVMe gar
- Playstation 5 pro / ps5 pro 2tb
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez a padló gar nélkül de mi gond lehet?