- Yettel topik
- Dobjátok a padlóla, le!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Őszinte részvétem BobMastar, mér előfordult velünk is ilyen, pár éve. Parkolóban állt a Reanult 19-esünk, nem egy luxus autó, de AUTÓ. Na most nem akarok vázlatokat rajzolni hogy eltudjátok képzelni a parkolót de mellénk állt úgy egy másik autó hogy volt hely de nem fért el egy harmadik autó. De ez egy kis parkoló volt és ki lehetett volna kerülni a két autót. Na most én épp kinéztem az ablakon amikor láttam a boltos Barkaszát amint a két autó között elmegy, ezzel LEHÚZVA MINGKÉT AUTÓ oldalát. A sötétben (ugyanis este volt, és még jócskán fiatalabb voltam, na meg a 8-dik emelett miatt) azt hittem elfért, de másnap reggel mikor apám vitt volna suliba láttuk hogy hát egy kicsit máshogy nézki az autó mint ahogy mi ott hagytuk. Mondtam apámnak az estieket. Bemegy a bolthoz kérdezi hogy mikor fogja a kárt kifizetni. Mondta a boltos hogy nem foglya mert a mi hibánk. Ki kellett híni a rendőrt stb. És ha apám nem lenne cégtulaj akkor még ő szívna a zabadságolással mert amíg intézkednek a zsaruk az nem 5 perc.
Ennyit akartam leírni, és csak azért hogy ne csak azok tudjanak ezekről a dolgokról akikkel már megtörtént hanem mindenki. És egy kicsit figyeljünk oda egymásra mert biztos vagyok benne hogy volt ott járókelő amikor a kocsinkat lehúzták és akkor is amikor BobMaster kocsijt borították. És nem kell arcoskodni a (valszeg) piás fiatalokkal, elég ha csak rájukhívják a zsarukat.
Aktív témák
- Gigabyte Radeon RX 9700 XT Gaming OC ICE 16GB
- MacBook Air M2 Silver 8GB RAM 256 GB SSD
- Huawei MateView GT Standard Edition - ívelt monitor - HIBÁTLAN!
- KTC M27P20 Pro 27 Mini-LED 4K 160Hz Valódi HDR1000, megkímélt állapot
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Samsung Galaxy A20e / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest