- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Tyson
senior tag
Ebben a piszok melegben el lehet felejteni a passzív hűtőket, legalábbis ahol mincs klíma.
Az én szobám olyan mint egy kemence, levettem a ház oldalát és + ventiket állítottam be, így azért kibírja. -
[HUN]Tyson
senior tag
55 után nem sokkal lett egy erősebb fagyás, nem tudom, lehet hogy nem a proc miatt, mert egyáltalán nem mozgott a levegő a házban (csak a táp12), és ez nem túl egészséges, szóval azért némi szellőt kell biztosítani.
Jó lenne valami hómméd barkáccsal megcsinálni, hogy a freezer-re valamiből olyan légcsatornát eszkábálni, hogy egyenesen a hátsó 8cm-es ventihelyen át fújja ki a levegőt, ne szanaszét a házban.
A 6600GT-n lévő VM-102-re is jó lenne ilyen csatornát csinálni, a belső végére egy 5v-os ventivel. -
[HUN]Tyson
senior tag
Terhelve álló ventivel (így csak a táp12 és a csipp4 forog a rendszerben)szép lassan kúszik felfelé, aztán az aggódó user 55 fok körül csak ad neki egy kis szellőt. 900as fordulatszám stabil 48 fok. Még 1200nek sincs hangja.
2200Mhz (alap: 2000), Prime 95 Torture Test
Tehát ez a full load, ennél kisebb terhelésnél (internet, video, office, stb) simán elviszi passzívban.
[Szerkesztve] -
[HUN]Tyson
senior tag
Hali!
A64 3200+-ra vettem egy AC Freezer 64 Prot. Speedfannal leszedtem 0-ra a fordulatot, és így is hibátlan!! A tápom alul 12es, így ez csinál némi légmozgást körülötte, így lazán elviszi passzívban!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Napelem
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bitcoin topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged