- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIPowER
őstag
válasz
MPowerPH #20146 üzenetére
Értem. Végül is elképzelhető hogy papír nélkül is működhet a gari, nem egy filléres tápról van szó. Ha mégis javíttatnod kell, és szerencséd van, megúszod egy graetz híd cserével, ha nem, akkor meg... (bár azt nem értem a belső biztosíték miért nem oldott le) PH-n is volt valaki aki tápjavítással foglalkozik, de sajnos nem jut eszembe ki volt az.
-
pigatt
őstag
válasz
MPowerPH #6594 üzenetére
Pontosabban néha lelassul és akkor halkabb,de igen és folyamatosan változó. Első szériás VX550 utána olvastam ezeknél ez széria hiba volt, hogy egy idő után előjön, vagy jöhet.
Kérdés ezért lehet-e garanciáztatni? Illetve mennyire merjem használni? Megállhat ez miatt rajta venti, ami súlyosabb problémákhoz vezethet?
-
jaja1981
addikt
válasz
MPowerPH #6569 üzenetére
BMW001:
Valszeg a kis billenő kapcsoló ment tönkre.
Sajnos ezek elég rossz minőségűek, mármint a billenő kapcsoló.
Ha rendszeresen ez a helyzet a kapcsolóval, hogy nem biztos a kapcsolása, gariba vidd vissza, mert egyszer csak sehogy nem fogod tudni bekapcsolni, annyira szétesik.
Sok ilyet láttam már.
Jobb nem kapcsolgatni, hanem kihúzni.Psytróger:
Először is tudni kell milyen venti van benne.
Leg biztosabb, ah szétszeded a tápot és kiveszed a ventit.
Nézd meg, hogy mekkora a levegő szállítási képessége.
Ha ez nincs rajta, akkor a teljesítményét, fordulat számát.
Új ventiből meg az ezen értékekhez legközelebb állót kell választani, inkább felülrő közelítve (inkább erősebb venti legyen, mint gyengébb).
Cseréje lehet dugós is, vagy nagyobb eséllyel forrasztani kell.
Ha a tápod ventije 2 vezetékes, akkor is jó ha 3 erest veszel, csak az új 3 eréből a sárgát nem kell bekötni, a másik kettőt szín szerint.naksys:
Mindig zavarta a TV-t, vagy csak mostanság kezdte? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged