Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
Mizol29 #20749 üzenetére
A video nálam nem nyitható meg, privát beállításra hivatkozik.
Első olvasásra ez bizony coil whine-nak hangzik, akárhogy is kerülöd a kifejezést gondolom azért mert a VGA-k kapcsán emlegetik legtöbbet, Te meg nem akarod VGA-ból hallani.
Amúgy az alapján hogy video terhelés alatt jelentkezik, lehet hogy Te máshonnan hallod a hangot, de eléggé valószínű hogy mégis a VGA-ból ered, csak az akusztika miatt elterelődik.
De persze lehet hogy a VGA pont egy olyan tápkört terhel meg, ami alapjáraton nincsen elegendő terhelésen hogy hallható legyen a cicergés.De ha tényleg a tápból jön én még azt is elképzelhetőnek tartom hogy korábban is jelen volt, csak a hang terjedésének tudománya eléggé bonyolult. Elképzelhető hogy pont úgy rezgett az eredeti venti vagy rezonált bele az egész tápegység ház hogy nem hallottad át rajta, vagy pont összeolvadtak a hangok vagy pont úgy berezonáltak hogy kioltották egymást a Te fül pozíciód irányába.
De majd csak jön valaki nálam járatasabb kolléga aki megmondja hogy lehet-e egyáltalán valamit kezdeni ezzel, az én elméletem hogy sajna nem. :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest