Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz Mizol29 #20749 üzenetére

A video nálam nem nyitható meg, privát beállításra hivatkozik.
    Első olvasásra ez bizony coil whine-nak hangzik, akárhogy is kerülöd a kifejezést gondolom azért mert a VGA-k kapcsán emlegetik legtöbbet, Te meg nem akarod VGA-ból hallani. :D
    Amúgy az alapján hogy video terhelés alatt jelentkezik, lehet hogy Te máshonnan hallod a hangot, de eléggé valószínű hogy mégis a VGA-ból ered, csak az akusztika miatt elterelődik.
    De persze lehet hogy a VGA pont egy olyan tápkört terhel meg, ami alapjáraton nincsen elegendő terhelésen hogy hallható legyen a cicergés.

De ha tényleg a tápból jön én még azt is elképzelhetőnek tartom hogy korábban is jelen volt, csak a hang terjedésének tudománya eléggé bonyolult. Elképzelhető hogy pont úgy rezgett az eredeti venti vagy rezonált bele az egész tápegység ház hogy nem hallottad át rajta, vagy pont összeolvadtak a hangok vagy pont úgy berezonáltak hogy kioltották egymást a Te fül pozíciód irányába.

De majd csak jön valaki nálam járatasabb kolléga aki megmondja hogy lehet-e egyáltalán valamit kezdeni ezzel, az én elméletem hogy sajna nem. :S

Új hozzászólás Aktív témák