- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
-
tornas
őstag
válasz
perecKING #15355 üzenetére
"Bedugtam csak úgy magában, de amint bekapcsoltam megint leverte a biztit.."
Ha ez tényleg így van, akkor a nem is biztos, hogy a tápod a ludas (ennek ellenére mégis átkondizásra szorul). A tápegységed üvegbiztosítékának az első alkalommal ki kellett volna égnie, ha a tápban olyan hiba lenne, ami ezt előidézné. Ebből kifolyólag a második alkalommal már nem verte volna le a lakás kismegszakítóját, mert az egész táp "megszakadt". Én kipróbálnám egy másik tápkábellel is.
Ritka eset a tápkábel (vagy valamelyik csatlakozója) zárlat, de előfordulhat.
-
fero02
nagyúr
válasz
perecKING #15357 üzenetére
A Greatz híd hűtőbordája mögötti kék kondi és a mögötte lévő tekercs nem kormos véletlenül? Elég kaksa a kép minősége, de számomra úgy tűnik, mint ha olyan lenne...
tornas: tuti van. Ha a hulladék Vargáné meg Mtech-ekbe raknak, akkor kizárt, hogy ebből hiányozzon. Biztosan ott van a ferrit gyűrű alatt valahol álló helyzetben lezsugorcsövezve.
Hopp, moha21 megelőzött.
-
tornas
őstag
válasz
perecKING #15355 üzenetére
Halló!
Attól hogy púpos egy kondi, még nem veri le (talán, ha az a nagy primerkondi lenne megpuffadva és / vagy zárlatos is lenne) a biztit a lakásban.
Ott zárlat van valahol a primer körben, valszeg az egyik félvezető (FET vagy a diódahíd stb.) adta meg magát. Nem feltétlen kell hogy látszódjon rajta, hogy zárlatos.
Érdemes (lehet) lenne megjavíttatni (bár, nem tudom, hogy az ilyen kaliberű hibák mennyibe fájnak). De ha már garis, akkor inkább vidd vissza (vagy "szervizelik" vagy kicserélik)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tesla topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest