- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
lean
aktív tag
Okulásul, ha valakinek hasonló gondja támadna, de lehet h csak én nem tudtam...
Nem a hiányzó vezeték volt a gond, mivel más tápgyártók FSP, Giga modelljeinél is hiányzik ez a vezeték.Hanem, mivel a korábbi tápom nem volt PFC-s, nem volt "érzékeny" a földeletlen hálózati aljzatra.
Aki mostanában vált PFC-s tápra, mindenképpen javaslom, ellenőrizze le, hogy a 220V-os aljzata földelt-e?
Nekem aktív PFC-s tápom van, passzív PFC-nél lehet módosulhat a hibajelenség, vagy nincs is?ezt nem tudom... -
lean
aktív tag
Azt hiszem megoldódott, ez a vezeték hiányzik:
8 PWR_OK Gray
Power Ok is a status signal generated by the power supply to notify the computer that the DC operating voltages are within the ranges required for proper computer operation (+5 VDC when power is Ok)megy vissza garba.a ferdeszeműek kihagyták belőle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest