- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
lean
aktív tag
Okulásul, ha valakinek hasonló gondja támadna, de lehet h csak én nem tudtam...
Nem a hiányzó vezeték volt a gond, mivel más tápgyártók FSP, Giga modelljeinél is hiányzik ez a vezeték.Hanem, mivel a korábbi tápom nem volt PFC-s, nem volt "érzékeny" a földeletlen hálózati aljzatra.
Aki mostanában vált PFC-s tápra, mindenképpen javaslom, ellenőrizze le, hogy a 220V-os aljzata földelt-e?
Nekem aktív PFC-s tápom van, passzív PFC-nél lehet módosulhat a hibajelenség, vagy nincs is?ezt nem tudom... -
lean
aktív tag
Azt hiszem megoldódott, ez a vezeték hiányzik:
8 PWR_OK Gray
Power Ok is a status signal generated by the power supply to notify the computer that the DC operating voltages are within the ranges required for proper computer operation (+5 VDC when power is Ok)megy vissza garba.a ferdeszeműek kihagyták belőle
-
lean
aktív tag
válasz
Vasinger! #4786 üzenetére
aha, értem.Ha a tápról kapja az áramot a moncsi, meg kéne próbálni simán a hálózatról táplálni, hogy akkor mi lesz. Ha most is onnan megy, passz.
Mer kérdéses azért megy el a kép, mer a monitor nem kap áramot, vagy a videokari nem ad ki jelet, mer nem kap elég áramot? -
lean
aktív tag
válasz
zsolt1129 #4782 üzenetére
Azt hiszem a tísztítás, is megvolt nagyjából.
Akkor elmondom eddig mit csináltam:
- gép újraindul néhányszor, leáll.--->>táp kicserél, összeszerel
- gép működik, másnap nem indul
- BIOS vissza alapra, memória kiszed, kifúj, proci kiszed, újrapasztáz, ház kifúj, alaplap nem ér a házhoz, belehullott csavar nincs, videokártya kiszed többször, visszarak.>>>másnap nem indul.
Hát nem tudom, megfogadom a tanácsod és mégegyszer kifújom rendesen mindenhol, belenézek a tápcsatlakozóba is. -
lean
aktív tag
Nekem olyan problémám lenne, hogy:
Néhány hete, váratlan újraindulásokat produkált a gép, meg kikapcsolt, a tápomat a kodegányt
, ki is cseréltem egy Chieftec GPS-450-re, viszont mostanában néha nem akar elindulni, jellemzően, amikor pl egy-fél napot áll. Utána csak akkor indul el, ha lehúzom az alaplapról a tápcsatlakozókat. Valamilyen alkatrészem zárlatos lenne, és bekapcsol a rövidzár védelem?Egyébként működés közben semmi gond nincs vele.
Olvasgattam a nem induló gépek topicot, voltak hasonló problémák korábban ott is náhány embernél, de igazából nem adtak rá kielégítő választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest