Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
Barátom mesélt nekem, hogy miért fagyott ki havonta kb. 4-szer Vista betöltődés után?
igen
A tápegységének hatalmas valószínűséggel nincs köze ehhez, a probléma a meglehet az OP rendszerben kereshető. Driver-es, szoftveres összeakadás, esetleg tuning problémák. Csökkentett mód megy?
-
Archer
őstag
Lehet más lesz a bibi. Volt benn 4x1giga ram, kivettem kettőt, akkor nem indult újra, ment rendesen de ma meg amikor el akarom indítani be sem bootol csak állandóan újraindulgat. Átraktam a két modult másik slotba, most egyelőre megy. A Vistanál megint máshogy kellett rakni, hogy ne fagyogasson. Érdekes egy alaplap. Még azt sem lehet mondani h. régi mert a nyáron vettem.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Archer
őstag
Nincs kékhalál csak úgy újraindul. Nagyjából figyeltem, hogy egyenlően osszam el a vezetékeket szóval nem hiszem h. az lehet. Van olyan, hogy a táp "elöregszik"? Mert inkább nem várom meg míg megadja magát...
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
lean
aktív tag
Nah megnéztem alaposabban a tápcsatlakozót.Természetes dolog az, hogy a táp csatlakozójából hiányzik egy vezeték??, ott van a lyuk üresen és nincs benne semmi, megnéztem a régi tápom, azon mindegyik hely be van kötve??? , Chieftec gps-450
[ Szerkesztve ]
no cross no crown
-
BlazR
tag
Tudod ez úgy volt, hogy kellett cserélni tápot és ajánlották ezt a márkát. Hát mondom jól van. Meg amúgy is ahány ember annyi vélemény. De azért köszönöm a segítséget, majd beviszem a boltba ahol vettem és kicserélik nekem a hűtőventilátort. Csak zavaró, hogy egy 2 hónapos táppal akadnak ilyen gondok.
E
-
BlazR
tag
Nem vagyok profi sajna, de inkább mechanikai cuccokat szerelek. Tehát amilyen adattal tudok szolgálni az a következő: Táp tipusa: Chieftec Gps-500AB A, jelen pillanatban két hónapos. 12 cm ventillátor van. Több adattal még most nem tudok szolgálni. (Amugymeg jelenleg most jól megy )
E
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik