- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
galóca18
tag
Szia!
Köszi a választ. Egy kb. 6 éves Mercury-m van, mostanában elég hangos lett a gépem, de nem tudom, mitől. Illetve gondolom, valamelyik venti dolgozik nagyon. A proci magasságában nem tűnik melegnek a gép, viszont a táp körül igen, csak azt nem tudom, régen milyen volt.
Azt honnan tudom megállapítani, ha kevesebb feszültséget ad-e le?
Elfogadom a jótanácsot, köszönöm, magam is filóztam már rajta.
Milyen tápot/ventit vegyek? Szeretnék minél halkabb gépet emberi pénzen megvalósítani. Azt se tudom, miféle passzol az alaplapomhoz. Úgy tudom, az alaplap meghatározó. Jól tudom, hogy lehet inkompatibilitási probléma, ha nagy bután besétálok a boltba?
Tartok tőle, hogy egy új ház is kellene, gyanús, hogy a bekapcs. és a reset környékén valahol érintkezési hibás lehet. Vagy az javítható, ill. érdemes vacakolni vele?
Egy szünetmentes tápot is szeretnék, ami véd az ingadozástól és villámcsapás esetén is. Olyan, ami teljesen egyedül képes kikapcsolni a gépet szükség esetén, nem zúg, nem csipog, nem kattog stb. Ez földelt konnektort igényel? És ha nincs olyan, akár meg se vegyem?Szóval akkor milyen fajta táp, venti és UPS legyen?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED monitor topik
- Milyen program, ami...?
- Jövedelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Horgász topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Corsair szövet tápkábel szett (Type-5 PSU Cables Starter Kit, Red/Black)
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged