- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
Új hozzászólás Aktív témák
-
didyman
őstag
válasz
Csaba_20_ #4711 üzenetére
Kapcsoló után
Régi szép időkben ugye nem volt probléma, hogy a kapcsoló az mindenek előtt volt egy készülékben, de ma úgy látszik, sokszor az. Tudom, a kapcsoló tranziensét is el akarjuk nyomni, na de akkoris, azért van az a kapcsoló, mert áramtalanít, nem? Mindent. Most a fent írtakhoz ez nem kötődik szorosan, persze, csak úgy elmélkedtem róla, hogy ez is micsoda veszteség. Van nálam egy Dell táp, valami spéci szerelvény, egy komplett panel van a bordák tetején, pár alkatrásszel (minek ekkora bordát pazarolni rá, nem tudom..) és azon, amikor bekapcsolom a tápot, meghúz egy relé. Azt hittem, rosszul hallom. Kiderült, hogy az aktív PFC-t engedélyezi
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Léghűtés topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Thermalright TRUE Spirit 90M Rev.A CPU Hűtő - Hibátlan állapot!
- Corsair szövet tápkábel szett (Type-5 PSU Cables Starter Kit, Red/Black)
- Cooler Master H500P Mesh Fekete eladó
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged