- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilozsul
aktív tag
válasz
mikrofon #8777 üzenetére
Nem volt célom, mindössze azt akartam elkerülni, hogy egy kérdésre valaki kb. bemásolja nekem egy könyvből a ttl leírását. (Mert ez gyakran előfordul itt lássuk be, hogy valaki tapasztalat nélkül szeretne oktatni... (És ezt nem neked céloztam, mielőtt...
)
Nekem nem az a tapasztalatom a ttl-el kapcsolatban, hogy egy elővillanás után olyan húú de jól eltalálná mekkorát kell villannia (Nekem nagyon alálő), ha pedig teszek rá plusz kompenzációt és közben közelebb állok egy falhoz ahonnan visszajön a fény, akkor meg fölé. Ha állványon van még plusz két vaku mondjuk, akkor egy olyan teremben ahol mindig érvényesül a vakuk fénye, ott elrontani sem lehet. De ha a plusz vakuk fénye nem mindig éri el a témát, akkor megint csak mellé lehet lőni bőven. (És például ilyen esküvői/rendezvény helyszíneket nem nehéz mondani ahol ez könnyen megvalósul.) Egy másodpercig nem állítom, hogy nem lenne még mit tanulni a vakuzásról (kinek nem), de a gyakorlati dolgokat ilyesmikre értettem, mint amit fentebb leírtam. Nagyon más "terepen" ügyesnek lenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest