Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
arnyekxxx #10 üzenetére
A SearchGPT inkább olyan lenne mint a Perplexity. Próbáld ki, az valószínűleg nem generálna zöldségeket. Persze én jelenleg akkor sem hinném el ellenőrzés nélkül amit mond... Főleg nehezebb kérdéseknél, amihez neked is túrni kéne a netet, legalább is pár hónapja, nekem nem mindig a jó választ találta meg. Pedig onnantól ütne a dolog, hogy ezeket a "kutatásokat" megtakarítja neked.
-
ddekany
veterán
Azért a Perplexity nem "úgy" kereső. Kicsit másik termék kategória. Én néha próbálgattam, és... ha nem "hallucinálna", akkor jó lenne.
Ezt az "apróságot" persze senki ne tudja megoldani jelenleg, szóval én még nem számítok hagyományos keresők trónfosztásra. Amikor meg megbízhatóbbak lesznek ezek, fogadok nagyon drága lesz az üzemeltetőnek, meg vas szűkében lesznek, szóval előfizetéses lesz az fix, és arra tippelnék, hogy nem olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook PRO 15" M15 - i7 I 16GB I 500SSD I 15,4" Retina I Radeon R9 M370x I Cam I Gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest