- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madmax81
aktív tag
Samsung galaxy s4 mini telefont keresek az állapot nem számít csak a kijelző legyen épp .
-
-
kiskakas
senior tag
Otlet,hogy bekebeli Camping bicajhoz belsot/kulsot hol lehet kapni esetleg Vacon?
-
tome0001
senior tag
Sziasztok,
Nincs valakinek elfekvőben egy 160-250 GB közötti SATA winyója Vácon?
1db-ra lenne szükségem jóárasítva.
Köszi előre is! -
canniball
nagyúr
válasz
Winchester95 #4038 üzenetére
Szia!
Van egy eladó Caberg Duke sisakom. A részleteket megtalálod az aláírásomban lévő linken, megvan még csak közben lejárt a határidő és nem hosszabbítottam. Ha érdekel dobj egy privit!
-
Winchester95
őstag
Sziasztok! Valakinek vácon és környékén nincs eladó bukósisak?
-
johniee
senior tag
sziasztok, notebook-ba való DDR3 ramot keresek, Hynix 2GB mellé 2GB-ot, vagy egy darab 4GB-osat
-
radamsky
senior tag
DDR2-es ramot keresek 800-ast első körbe de vevő vagyok 667-re is
kiprobálási gari elég azaz 3 nap....
2 Gb kellene minimum
Kingstoon, kingmax lenne a perfekt -
Winchester95
őstag
Ha valakit érdekelnek alaplapok VGA-k vagy cpu hűtő táp stb... nézzen be a hirdetéseim közé.
-
Vasinger!
nagyúr
Valakinek valami innen? Ünnepek alatt kicsit olcsóbban adom őket
Kellemes ünnepeket!
-
Winchester95
őstag
Valakinek a környéken esetleg van egy vga-DVI átalakítója?
Nem a régebbi típusra gondolok, hanem az újabbra.
Pontosabban: DVI-D dual link -
Winchester95
őstag
Ha valakinek szüksége vagy egy vezetéknélküli USB csatlakozásos, egérre az szóljon!
4ezerért vettem még egy fél éve kb, amennyit használtam az minimális.
Írjatok ajánlatot és vigyétek.Vác és környéke. -
kiskakas
senior tag
Eladó lenne egy 2tb hitachi hdd. 100/100%-os, minimális irás, olvasással, nasban üzemelt, kinőttem,10k, alku nincs. Igen,van benne óra, realsys-es, számlája is megvan,gar már sztem tuti nincs rá. Azóta is csak Hitachi diskjeim vannak, hibátlanok..
Lemez modelszám,Hitachi HDS5C3020ALA632
Lemez revízió,ML6OAA10 -
lajtika
aktív tag
Sziasztok. Egy garanciális HP laptopot cserélnék asztali gépre.
HP 15-BS029NH laptop. Full hd kijelző. 4 mag, 4 GB. 500GB.
Ha valakit érdekel, privátban üzenjen. -
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Nincs valakinek kölcsön 3 napig új fajta HP laptop toltoje Vácon vagy környékén?
Privibe is jöhet!
-
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Hátha valakit megmozgat egy kis laptop memória csere-bere: [link] -
Levi123
senior tag
Eladó:
- babaágy, kiságy 60x120-as natúr fenyőfa,
- 90-es pozdorja beltéri ajtó, geréb tokkal félig üveges, + van még egy ami normál tokos és teli
- háztartási gázpalack -
radamsky
senior tag
nem tudom már szerkeszteni
eladnám realsysbe vásárolt 2 hónapos 250GB Samsung SSD 2.5 SATA3 850 EVO MZ-75E250B SSd kártyát
Tehát gari van hozzá.. dobozába, garipapirral.Semmi baja nincs.. de lett egy nagyobb és a laptopba csak 1-et tudok betenni
valamit
Samsung 1 GB-os sata winyo is elado,
500 gb-os samsung Sata winyo...racionálás folyik, 100%-os kondicio, hibátlanés még van mit eladnom DDr3-as ram 4GB DDR3 PC12800 1600MHz Kingston HyperX Fury Blue HX316C10F/4 memória
és keresek phenom x4-es proccit AM3-as lapba és DDR2-es memoriát
-
radamsky
senior tag
válasz
DroiDMester #4022 üzenetére
leírtam, minek örülnék
nincs szükségem se 550 wattra se 600 wattra, se pedig paks2-re... úgy veszem észre páran túlméretezik a tápot
Azt nevezem nyamvadt gépnek, ami képes nekem nem működni, nem hiányzott most ez a hiba
Amúgy 450-es táp volt benne
privibe irtam -
válasz
radamsky #4021 üzenetére
Milyen nyamvadt az a gép?
aminek 500w os táp kell!
Ne marhulj már egy szarrá tuningolt i7-4790K + egy legmagasabb gyári OC.n futó GTX1070 Elmegy 300W al játékok alatt, hová kéne neked 500W?
amúgy meg lehet 500W os táp ami 12Volton csak 300W ot tud cseszheted az 500W ot mikor a gépek 90% ban a 12Voltot terhelik!
Amúgy ha esetleg érdekel van egy eladó hibátlan karcmentes Corsair VS450W os tápom! 400W felett tud 12.Voltos ágon, és egy ágas, nincs szétbontva 2-3.felé!
-
radamsky
senior tag
ATX-es tápegységet keresek nyamvadt gépbe, lehetőleg ne noname-t... 500w-al már boldog lennék
persze el kell hogy purcanjon a csiftekde legalább nem vitt magával semmit, az ideglenes 400w-os meg szerintem szűk keresztmetszet
-
supercow
őstag
válasz
Levi123 #4018 üzenetére
Naszóval. Akku cserére kértem időpontot, időben fogadtak, csak
- olyan érzésem volt, hogy nem örülnek nekem amikor megérkeztem
- az unott, ingerült ügyintézőnek fontosabb volt az épp jelen lévő fiatal csaj (családtag?) ezért végig nem figyelt, inkább elfordulva beszélgetett
- félreolvasta a forgalmiban a nevem ezért kérte a tulajdonos nyilatkozatát / meghatalmazást a szereléshez, amikor kijavítottam elejtett egy halk "ja, elnézést", ettől gondolom zavarba jött és rosszabb lett a hangulat
- ezután még jobban feszengett, látszott hogy alig várja hogy elmenjek
Úgy döntöttem hogy inkább az udvaron várom meg a végét, mert csendben ültek, jelentőségteljesen néztek egymásra. Bementem fizetni, akkor sem szólt semmit.
Elbúcsúztunk, eljöttem, ennyi. Nem estem hanyatt a kiszolgálástól.
Persze nem azért mentem oda és az akku cserét végülis megcsinálták, csak nem volt annyira jujjdevidám és barátságos a hangulat ahogy a neten terjedő értékelések mondják. Persze, van kávégép csak kinéznek onnan ha belépnél az irodába, ahol 2 lépésnyi hely van. Szakmailag nyilván jól csinálják, de ügyfélkezelést nézve nem így kell állandó ügyfelet szerezni. Lehet hogy csak rossz napja volt, de én fizetek és legalább amikor első alkalommal vagyok ott akkor ne vágjon pofákat és ha hibázott ne csak nyögjön.
-
Vasinger!
nagyúr
Összegyűlt pár eladó cuccom, ha érdekelne valami írj nyugodtan
- Eachine E30 drón
- Toshiba SATELLITE L30-134
- 3 darab egyedi mintájú póló eladó!
- The Simpsons - Bart Tribe 8GB USB2.0 pendrive
- Eladó 15 darab AA akkumulátor és töltő
+ 1 iPad Air 16 GB WiFi is eladó lenne. -
Levi123
senior tag
Sziasztok!
Az Essmotor gödi szervizről van valakinek tapasztalata, hogy dolgoznak, megbízhatóak stb. Köszönöm!
-
Winchester95
őstag
Ha valakit érdekel Seat, VW, Audi, Skoda hibakódolvasás, törlés írjon. ( 1.9tdi évjárat------elvileg 2013 gyártásig tudok).
-
Vasinger!
nagyúr
A Telenornál gond nélkül levágták nekem Vácon
-
-
arkone
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4005 üzenetére
Telenornál biztos, hogy nem cserélik, csak ha régi. Azt nem tudom, hogy mennyire kell réginek lenni.
A vágásról meg annyi, hogy ha ostobák, akkor nem fog működni. Nekem Telenorban vágták, nem működött, aztán kénytelenek voltak újat adni.
-
albiosz
őstag
válasz
Intruder2k5 #4005 üzenetére
Szia!
Köszi! Ezt javasoltam én is az ismerősnek. Nem tudom adatmentés alatt mire gondolt. Felhő + sd-vel szerintem gond nélkül megy. Hacsak nem halott telefonról kell adatot menteni.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Van már GSM bolt/szerviz Vácon? SIm vágás, adatmentés kellene.
-
supercow
őstag
Megpróbáltam jófogáson hirdetni de annyi egységsugarú ember hívott, hogy törölnöm kellett a hirdetéseket.
Szóval ezek vannak de még körülnézek:
1. zöld iPod Nano gen 7 16GB noname töltő, füles van, kábel nincs
2. iPod Touch - töltő, kábel, füles van
3. fekete iPhone 4 16GB dokkolóval, kábellel, töltő nélkül
4. Chromecast 2 bontatlan 10e
5. WD TV Live első generáció 2 db
6. WD TV Live legújabb gen. 1 db
7. Telenor-függő LG K8 mindene megvan
8. PS Vita TV - USB, HDMI kábel, adapter van - tv-re kötve a PSVita játékokat viszi, kell hozzá PS3 vagy PS4 kontroller és Vita memkártya külön -
BSOD
senior tag
Sziasztok!
Lecseréltük a mosógépünket.
Eladó lenne a régi LG 10302NUP. Elöltöltős, keskeny, 5kg.
A lengéscsillapítói egy picit kivannak már és nagyon ritkán megakad a program, de ezt elszámítva jó állapotú.
Szerintem még van 1-2erős év tartalék benne.Jelképes 5eFt lenne az ára. Ez esetben 1 hét garit vállalok rá.
Rászorulóknak akár ingyen.
Vasgyűjtők, kupecek kíméljenek! -
Teejay83
tag
Sziasztok
Keresek: Rétegelt lemezt-minden méret érdekel, küldd el ami van privátban és megbeszéljük
Továbbá műanyag hordót, jó az ócska is csak ne legyen lyukas,min. 70-75l-től de annál jobb minél nagyobb
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Diablo IV
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest