Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• supercow

őstag

válasz Levi123 #4018 üzenetére

Naszóval. Akku cserére kértem időpontot, időben fogadtak, csak

- olyan érzésem volt, hogy nem örülnek nekem amikor megérkeztem

- az unott, ingerült ügyintézőnek fontosabb volt az épp jelen lévő fiatal csaj (családtag?) ezért végig nem figyelt, inkább elfordulva beszélgetett

- félreolvasta a forgalmiban a nevem ezért kérte a tulajdonos nyilatkozatát / meghatalmazást a szereléshez, amikor kijavítottam elejtett egy halk "ja, elnézést", ettől gondolom zavarba jött és rosszabb lett a hangulat

- ezután még jobban feszengett, látszott hogy alig várja hogy elmenjek

Úgy döntöttem hogy inkább az udvaron várom meg a végét, mert csendben ültek, jelentőségteljesen néztek egymásra. Bementem fizetni, akkor sem szólt semmit.

Elbúcsúztunk, eljöttem, ennyi. Nem estem hanyatt a kiszolgálástól.

Persze nem azért mentem oda és az akku cserét végülis megcsinálták, csak nem volt annyira jujjdevidám és barátságos a hangulat ahogy a neten terjedő értékelések mondják. Persze, van kávégép csak kinéznek onnan ha belépnél az irodába, ahol 2 lépésnyi hely van. Szakmailag nyilván jól csinálják, de ügyfélkezelést nézve nem így kell állandó ügyfelet szerezni. Lehet hogy csak rossz napja volt, de én fizetek és legalább amikor első alkalommal vagyok ott akkor ne vágjon pofákat és ha hibázott ne csak nyögjön.

Új hozzászólás Aktív témák