- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemtabo
aktív tag
válasz
inf3rno #1094 üzenetére
Köszönöm a választ. Ahogy olvastam bevillant, hogy a gépből kihúztam a routerből jövő kábel és a toldóval egy rövid Cat6-os kábellel vezettem be. Így 950Mbps-ot mértem, tehát jó a toldó. Az első alkalommal a routert kikerülve közöttem össze a bejövőt és a roterből a géphez tartó kábelt, és úgy mérte az 500Mbps alatti értékeket. Lehet, hogy úgy a kábelek hossza volt a kritikus pont.
-
nemtabo
aktív tag
Segítséget kérnék, talán tudja a megoldást valaki.
Digi 1000/300 Mbit/s-os netet használok, egy Asus RT-AC55U routeren keresztül. Néha napján nethiba esetén történő bejelentéskor mindig kérik a bejövő kábel közvetlen gépbe dugását. A gépemet körülményes kibányászni az asztal mögül, ezért gondoltam veszek egy rj45-ös toldót, így a routert kikerülve közvetlen a gépbe küldöm a jelet. Be is vásároltam egy equip 221169 tip. árnyékolt Cat 6A UTP toldót.
Össze is kötöttem a géppel, de több mérés egyike sem érte el a 500Mbps-t sem. Visszadugva a routeren keresztül 850 Mbps feletti sebességeket mérek.
Vajon ez normális, vagy a toldó hibás?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest