- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
-
Mobilarena
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
Topikgazda
válasz
kinghaxor #765 üzenetére
A cat7-nél én úgy tudom, hogy ugyanolyan a kábel és a csatlakozók, amik mások. Szerintem a kültérin annyi lehet a különbség, hogy bírja a burkolat az UV fényt, időjárást, stb. Ha csőben viszed akkor én beltérivel csinálnám. Ha sok aljzatod van, akkor érdemes lehet venni egy gigabites switchet, és minden aljzatot arra rákötni. Később meg ha olcsóbb lesz, akkor veszel egy 10 gigabites switchet, és leváltod arra. A 100-as router esetleg jó lehet még a wifi hálózatra. Ha nem, akkor meg elektromos hulladék. Én még cat7-re nem váltanék, de nem néztem utána annyira nagyon. A cat6a 10Gbps-el még jó darabig elég kell, hogy legyen. A kábelből nem baj, ha cat7-et veszel, arra is rá lehet szerelni a cat6a csatlakozót, és később lecserélni, ha kell a 25Gbps, amit a cat7 tud. Ahhoz majd olyan hálózati kártya és switch is kell, amin van cat7 csatlakozó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- Milyen házat vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assetto Corsa EVO
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest